2017 – livskraft ser bakåt och gör bokslut

När jag tittar tillbaka och summerar året som gått känner jag mig nöjd. Och överväldigad. Och glad. Och tacksam…

Livskraft firade 25 års jubileum i år och slog klackarna i taket. Det är helt ofattbart att livskraften inte har sinat. Tvärtom.  Vi har med ännu mer tydlighet fortsatt att bana väg för en mer hållbar framtid. Reiki (livskraft eller livsenerg) har uppgraderats på ett kännbart och kraftfullt sätt den senaste tiden. Människor strömmar in för att få ta del av energiförhöjningarna. Det är helt mirakulöst och fantastiskt.

Reiki skapar struktur i vårt inre och gör oss mer motståndskraftiga för yttre påfrestningar. Reikienergi putsar upp vår inre diamant så ljuset får lättare att stråla ut genom själens speglar – våra ögon. Reiki underlättar, stärker och inger lättnad. Vi måste inte kämpa så hårt för att överleva. Vi får leva och njuta av det liv vi valt att vistas i. Reiki är tryggt och säkert.

Energiförhöjningarna har lett till att vi har en fullbokad resa till min Grandmästare Wanja Twan i Kanada. Vi inväntar 17 april då flyget tar oss närmare Reikis ursprung kring Vancover där vi får vistas på helig mark. Vi har förmånen att bo bland flera nativemästare och får ta del av olika traditioner .

I går firade vi alla framgångar tillsammans med bästa stödet Maria N.J och hennes man Nils. Vi strålade och skålade för året som gått och nästa 2018 som är på väg in. Kust och SPA i Piteå kändes perfekt för avslutet.  Tages restaurang gav oss bästa förutsättningarna.

Jag är så tacksam för all hjälp, inspiration, stöd från mina nära och kära. Tack till min samarbetspartner och make Ingemar. Tack bästa, bästa Maria. Tacksamheten sträcker sig också ut till alla som har gjort/gör det möjligt för livskraft att expandera och  utföra alla fina uppdrag som är för att bidra till världsfred. Vi måste börja med oss själva för att sprida de goda och kärleksfulla ringarna omkring oss alltid och oändligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *