Healingkraft

Det ligger i luften. Just den här hösten har varit helt magisk på många sätt.Jag blev varse om det när jag började med mina efterforskningar om min Grandreikimästare Wanja Twan i Kanada.

Jag provade tidigare för drygt två år sedan men då kom jag inte vidare. Den här gången sökte jag henne för att jag fick en stark dröm och kände att det är dags för ett besök hos Wanja i Vancover. På två dagar ringde hon och berättade att de (hennes familj) byggt en anläggning och precis undrat om vad det var för grupp som skulle komma på besök. Och det magiska är att snart är vi på väg. Vi flyger till Kanada 17:e och återvänder till Sverige den 28:e april 2018. Vi har inte hunnit gå ut med evenemanget offentligt än men som det ser ut så har vi endast en plats kvar. Det är många som vill komma närmare Reikis ursprung. Vi har också förmånen att vistas bland och få ta del av ursprungsbefolkningars traditioner.

Healingkraften är kännbar överallt. Reiki energierna är uppgraderade och attraherar många.  Människor är helt vilda och vill ta del av energierna. Alla evenemang med Reikikvällar, trummeditationer vid vintersolstånd och superfullmåne är fyllda. Det känns helt underbart. Många har behov av stärkande behandlingar och vill sig själv väl. Jag är helt överväldigad av hur många som är redo att bära ”ljusfacklor” för att lysa upp vägen för sig själv och andra. Livet känns hoppfullt och bådar gott för en mer kärleks fylld framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *