LomiLomi är skapad ur havets rytm

BLÅ dag för kommunikation!

HAWAIIMASSAGE är en kommunikationsform skapad ur havets rytm och vågrörelser. Lomi Lomi öppnar upp mellan kropp, sinne och själ.
Hawaiimassage är en Polynesisk konstart och enligt den gamla traditionen är massagen ett förhållningssätt mellan utövare och mottagare.

Händerna är hjärtats vingar som med total närvaro och största varsamhet tar hand om mottagarens kropp som ett heligt tempel. Massagestrykningarna är ”som” havets vågor som sköljer över kroppen omväxlande med långa fasta, mjuka och omslutande tag. Lomi lomi kallas även för en healingmassage då den fysiskt påverkar kroppen och är som balsam för själen. Massagen startar läkningen som fortgår på cellnivå efter behandlingen.

Hunafilosofin är holistisk där kropp, själ, ande är ett och intentionen med massagen är att återupprätta harmoni i ditt ”heliga tempel”.

Du ligger på en brits, på mage, omboad av handdukar och varma vetepåsar. Massören oljar in din ena kroppshalva och arbetar metodiskt med de olika kroppsdelarna för att avsluta med nacke och huvud. Du får vända dig på rygg och massagen fortsätter med hela framsidan för att avslutas med axlar, nacke, huvud och ansikte.

Massören är tränad i medveten närvaro vilket bl.a medför att händer, fingrar brukar hitta blockeringar – spänningar i muskler eller akupunkturpunkter som får extra uppmärksamhet.

Du kan välja tidsaspekt; 60 min – 90 min.

Välkommen med frågor eller bokningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *