Räck mig din hand så följs vi åt

Dagens kort förmedlade om Spirit Keeper of the North och påminde mig om att stå kvar i mitt beslut att uppsöka och vistas i mina inre domäner.

Jag är en av energibärararna från Norr och vet vikten av att ta hand om mig själv för att ha styrkan att vägleda andra.

Året inleddes med en fantastisk supermånemeditation där vi rensade mentalt skräp som blivit kvar och inviterade det nya som är på väg in. Strax efter det tog jag time out och flög över land och hav för att möta ljuset. Där fick jag tillgång till sand att vandra barfota på och öppet hav att skölja mig i. Resan gav mig möjligheten att vara nära min man och uppleva hans framgång i mående. Det känns fantastiskt.

Mitt beslut inför starten av det här nya året är att ge min kropp det den behöver. När vi kom hem startade jag med en tre dagars leverrening (dryck med selleri, citron, persilja och vatten). Fortsättning följer enligt Michael Moosleys blodsocker kur med medelhavs kost (inväntar boken). Boken Hjärnstark har stärkt min vandringsfilosofi ytterligare och med ännu större medvetenhet vandrar jag i ur och skur. Jag vill min hjärna väl och är beredd att stärka den på ett lustfyllt sätt.

Hjärnan behöver saneras för att inte bli förstoppad. Vi är bra på att rensa våra datorer men glömmer lätt bort den viktigaste hårddisken bakom datorerna.

Hjärnan behöver avslappning, vila, fett, näring, rörelse, cirkulation, ljus, mörker och tystnad. Får din hjärna det?

För drygt två veckor sedan öppnade vi dörrarna och klev in i ett nytt år, 2018, som står som The Year of Activation. För aktivitet krävs ork. Vissa har mycket ork och andra har mindre av det. Men, de flesta av oss har förmågan att bygga upp energidepåerna även om det tar tid i anspråk. Det som behövs är att göra ett beslut.

Hur vill jag att mitt år vara? Hur vill du att din närmaste framtid ska se ut?

Bestäm dig och agera därefter. Det finns många sätt att komma framåt. Jag finns här och ingår i en kraftfull stödskog. Det jag kan erbjuda dig om du sträcker ut din hand är: kurser i Reiki (för självkännedom), Retreat (för aktiv återhämtning)i hjärtats glädje, behandlingar med energimedicin, healing, massage m.m.

Kontakta mig om du har behov av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *