Är du öppen att bjuda in nya sätt att se på din tillvaro?

När det blir fullt i systemet, finns risk för ”förstoppning” både fysiskt, psykiskt och andligt. Vi behöver ge oss själva tid och plats för reflektion för att känna hur vi egentligen mår. Vi ges möjlighet att ta ut en riktning som underlättar för medvetna val och agerande. Vi blir ledare över våra egna liv.

Healing kombinerat med färg är kraftfullt för att skapa balans, minska stress och smärta. Healing är livsenergi och färger är frekvenser. Energier är tillgänglig för alla och fyller på ditt energikonto snabbare än swish.

I retreaten ingår:
Föredrag om chakran och färg, healing, aura/chakraharmonisering, enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, meditationer och energimedicinövningar. Trumceremoni vid eld. Delar av retreaten genomför vi under tystnad.

Frukost, lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten.

Helpension i herrgårdsmiljö – i dubbelrum fredag-söndag
3 999 kr

Företag:exkl. moms

Bokningsavgiften 1333kr skall betalas in snarast via Swish: 0706364384 eller BG:5944-7102

Avgiften återbetalas ej vid avbokning, endast om arrangörerna ställer in evenemanget!

Vår önskan är att möta dig i öppenhet för en energifylld helg i glädje och värme!

Platsen för retreaten är den vackra bruksherrgården Melderstein som ligger ostört efter väg 760, 12 km från Råneå. Endast 5 mil från Luleå, Boden och Kalix. Den gamla bruksmiljön har en speciell harmoni och atmosfär som vi har exklusiv tillgång till under helgen.