Reiki är kärleksfull livsenergi

Reiki fyller mig med vördnad för universums läkekonst.

I snart 26 år har Reiki varit min följeslagare i livet och jag upphör aldrig att förundras över det enkla och funktionella i metoden.  Ju mer jag har använt mig av och ägnat mig åt Reiki desto tydligare visar den mig vägen. Vägen till sanningen och livet.

Som vi alla vet så finns det inte en väg, en sanning att förlita sig på utan vi måste alla söka den sanning, den väg som får våra hjärtan att sjunga.

Livskraften strömmar som små bäckar, floder, rännilar igenom våra kroppssystem och fyller varje cell med energi som ger vitalitet. Men vi måste stödja kraften genom att medvetet fylla på och ge kroppen återhämtning som kan se ut på olika sätt. Frisk luft, rörelse, vila, sömn, näring, avslappning, meditation, massage, närhet är berikande när vi får energiläckage.

Reiki är en av metoderna som är hållbara. Att bli invigd i Reikitraditionen ger bättre livskvalltet och  en mer hållbar framtid.

Varje möte med en människa i någon sorts ”nöd” stärker mina insikter om Reikienergins kraft. Jag blir/är så fylld av tacksamhet över att Reiki sökte upp mig och valde mig som en av många kanaler. Jag är så oerhört tacksam för min egen uthållighet och vilja att göra gott för min nästa. Reiki är min allra bästa vän; i lust och nöd.

Jag är obotligt nyfiken och vetgirig. Min lust att lära mig mer har fört mig till många olika kulturer och healingtraditioner. Förutom Reiki så är jag invigd i Kahuna, shamanism, SBF m.m. vilket innebär att jag är bärare av flera traditioner. Jag har lärt mig många andra healingmetoder och allt har tillfört mig kunskap om det komplexa att vara människa.

Reiki är min bas och den är säker. Den är så säker så ett litet barn kan acceptera att vara bärare av den. Och det är STORT! Barn tar till sig enbart det som ökar närvaro och medvetenhet. Och är snällt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *