Retreat för sinnets frihet

Melderstein Herrgård – Råneå 31 maj – 3 juni

Vill du dela tystnaden med oss?

Vi möts i en vänlig grönskas tid för att med kärlek ta hand om våra egna sinnens trädgårdar. Försommaren är perfekt när du vill luckra upp jorden och rensa bort det som legat dolt under snö. Våra sinnens trädgårdar kan också behöva ansas på gamla tankemönster som snurrar runt i ett ohälsosamt kretslopp.

Under den här retreaten ges två olika möjligheter:

!. Du som söker mer tid och utrymme för lite längre tystnad kan anlända och inleda redan på torsdag 31/5. 3 dygn.
Lättare middag serveras, promenad, meditation och energimedicin innan läggdags. Vi inleder tystnaden.
Fredag: morgonpromenad och energimedicin utomhus. Halvfasta med renande smothies till frukost och lunch. Kaffe och te.

2. Du som väljer två dygn. Fredag 1/6 – Em 14.30-15.30 Inkvartering och fika. Se program nedan!

Vi finns för dig och bjuder in till en retreat där du under gynnsamma förhållanden får möjlighet att lyssna till din inre röst. I en lugn och säker miljö får du de bästa förutsättningarna för sinnesro och återhämtning. När naturlig tystnad får möjlighet att beblanda sig med dialoger, healing, närhet, skratt, omtanke, natur och värme ges plats för inre frid.

BONUS: Du får boka tidigt rabatt med, 333 kr, när du bokar in dig innan 15/4.
Alternativ 1: 4999 kr from 16/4 DR Dubbelrum
Alternativ 2: 3999 kr from.16/4 DR
ER Enkelrum 150 kr/natt

När det blir fullt i systemet, finns risk för ”förstoppning” både fysiskt, psykiskt och andligt. Vi behöver ge oss själva tid och plats för reflektion för att känna hur vi egentligen mår. Vi ges möjlighet att ta ut en riktning som underlättar för medvetna val och agerande. Vi blir ledare över våra egna liv.

Healing kombinerat med färg är kraftfullt för att skapa balans, minska stress och smärta. Healing är livsenergi och färger är frekvenser. Energi är tillgänglig för alla och fyller på ditt energikonto snabbare än swish.

I RETREATEN INGÅR
Föredrag om energimedicin och färg, healing, enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, affirmationskort, meditationer, ögonyoga och energimedicinövningar. Trumceremoni vid eld. Delar av retreaten genomför vi under tystnad.

Frukost, lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten.

Helpension i herrgårdsmiljö – i dubbelrum fredag-söndag
3 999 kr. Möjlighet till enkelrum mot extra kostnad. 150kr/natt.

Företag: exkl. moms

Bokningsavgiften 1333 kr skall betalas in snarast. Swish:070-6364384 eller BG:5944-7102. Avgiften återbetalas ej vid avbokningar, endast om arrangörerna ställer in evenemanget!

Vår önskan är att möta dig i öppenhet för en energifylld helg i glädje och värme!

Platsen för retreaten är den vackra bruksherrgården Melderstein som ligger ostört efter väg 760, 12 km från Råneå. Endast 5 mil från Luleå, Boden och Kalix. Den gamla bruksmiljön har en speciell harmoni och atmosfär som vi har exklusiv tillgång till under helgen.

https://www.facebook.com/events/188959385044579/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *