Varför begränsa sig?

Ja, varför begränsa sig när man kan göra precis det som gör en glad. Och; glad är jag när jag är tillbaka i mitt allra bästa mest inspirerande arbete.

Semestern har varit underbar och känts jättelång. Nästan fem veckor kändes som en oändlighet. Ömsom fridfullhet ömsom rörelse gav kärlek!

Jag har; strosat på land och strand, doppat mig (otaliga gånger) i ovanligt varmt bottenviksvatten, pussat Cleo, återhämtat mig med min man, ätit god mat, druckit citronvatten/bubbel/ingefärsöl/naturvin/vatten/smoothisar, sovit, solat, åkt båt, flirtat med Cleo, njutit tillsammans med goda vänner, mediterat, trampat cykel, promenerat och chillat med livet som sällskap.  Det bästa är; att vi har fått fira Cleo 1 år.

Just nu njuter jag av att hänga – planera – skriva och bolla idéer med min allra bästa Maria. Vi har många färgglada bollar i luften som landar som evenemang. Några av dem är; Längtans Retreat 24-26 augusti, Retreat -Livskraft 8-11 november (Melderstein) och Reikiresa till Canada 8 maj 2019.

Nästa veckan arbetar jag på KiCenter: måndag 20/8 och tisdag 21/8. Onsdag, torsdag är förberedelsedagar inför Retreaten och fredag till söndag vistas vi på Lillskorven. Vi blir 10 personer som  samlas för att ta del av meditation, ögonyoga, tystnad, mandala, affirmationskort, trummeditation, bad, bastu och äta god mat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *