Korpen ropar…

Raven is calling…

Enligt Solöga/

Korp: Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Din gåva är att ge till världen.

Älg: Din gåva är att vara nöjd med livet.

Nu är tiden inne att lära känna och kommunicera med trumman som är speciellt gjord för oss vikingar. Den är en gåva från inuiterna i Canada. Trummans skapare Joe (inuit) har använt grov älghud som trumskinn och motivet, korpen, är målad av en kvinna som blev vägledd av kraftdjuret(kreativ artist)vid Stilla Havet. Trumman bor hos mig men kommer att få användas av deltagarna som var med på resan till Vancover Island.

När vi kom hem till Sverige visade trumman tydligt att den enbart ska trummas av kvinnor (just nu) för att skapa en balans och harmonisera de kvinnliga och manliga energierna. I de flesta kulturer väger fortfarande det maskulina tyngst och kvinnan står bakom eller bredvid. När trumman visar att att den funnit jämvikt har vi en första manlig trumslagare väntande.

Vi som var med på Reikiresan till Canada i april bär med oss minnen av upplevelser i  reikikraft och ceremonier med inuiterna. Reikisharings med Wanja (grandgrandReikimaster) och ceremonier (trumma, eld, soundmeditation, QiGong och Yoga) med the firstnations ledda av bl.a. Don tillsammans med andra kraftfulla ursprungsbefolkningar.

Nu har vi bokat in en ny resa till Canada och Salal på Vancover Island den 8:e maj – 18:e 2019. Det finns några enstaka platser kvar. Priset är inte helt klart men kommer att hamna  på  ca 34.000kr.

Vi är (idag) 6 personer som återvänder (från förra gruppen) och de andra är nya vilda äventyrare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *