Längtans retreat var magisk…

Jag kom ut till ön på onsdag morgon för att förbereda inför helgens retreat med städning, energiceremonier, bakning och reningsritualer. Fantastiskt livgivande att göra fint och välkomnande för kommande gäster.

Kapten Ask skjutsade ut, hämtade och skjutsade ut deltagarna på fredag em.. Havsgudarna rörde om i vattnet men våra modiga och äventyrslystna deltagare kände sig trygga och säkra. De surfade med vågorna istället för att sträva emot.

Syster vind rensade luften runtomkring oss och drog iväg med mental stress i ett huj. Vi avslutade den första kvällen med en guidad avslappnande meditation framför brasan. Några av deltagarna valde att gå in i tystnad.

Dag två fick alla en privat healing/energibehandling. De andra tillbringade tid i naturen, målade mandala, vilade, fotograferade eller bara var med sig själv. Vädret var rörligt med en vild syster vind och regn som gav oss rening.

Eldarna brann mest hela dagen; i vattenvärmare, bastu och badbalja. Reningsriterna avlöste varandra. Efter middagen eldade vi vår heliga eldplats och gjorde trumceremoni. Då gick syster vind till sängs och vi fick lugn och ro. Bastu, dopp i havet och bad i balja under en himmel där norrskenet dansade vilt omkring och fullmånen lyste upp omgivningen. Magi och mirakel.

Deltagarnas recensioner:

Mår väldigt mycket bättre, lättare i hjärtat och sinnet. Fina människor att lära känna. Tack för i helgen Monika och Maria <3 Susanne

Att vara på retreat med Monika och Maria ger energipåfyllning. och livskraft. Rätt namn på företaget – Inger Gustafsson

Livet är en underbar gåva. Slösa inte bort det på ilska och hat.

Lekfullt givande. Avkopplande. bekräftande. Väder elementen; eld-vatten-luft-jord. – Barbro

Retreat: glädje, tillfredsställelse, energipåfyllnad. Privilegierad. Finner inga ord. Tack mina vänner! Tack Monika och Maria. <3 Marit Holma

Sparat in hjärtekraft för vidare utveckling. Nya frön som får gro och nyutvecklingsperiod. <3 Carola Smedqvist.

Den här helgen har varit en riktig energiboost – både maten, alla aktiviteter och gemenskapen, Tack! -Anna

Perfekt kombination av aktivitet och tid för egen reflektion. Ett minne för livet – Lisa

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *