för mina älskade ögons skull

Mina ögon är gladare än på länge. I strax två år (december 2016) började jag få  smärtsamma besvär med mina viktiga ögon.

Jag drabbades av ögoninflammations liknande symtom,
det har känts som om jag fått snyta ögonen nästan varje dag, ögonfransarna har klibbat ihop, det har svidit och synen har varit grumlig. Hornhinnorna har smärtat och känts såriga. På nätterna har ögonen  smärtat vansinnigt och det har känts som om hornhinnorna klistrat sig fast i ögonlocken. Många gånger har jag befarat att de skulle lossna. Ögonen har svämmat över och tårarna har forsat speciellt ur vänster öga. Jag har drabbats av vaglar i en period och har ofta haft sår i höger ögonvrå samt irriterande klåda. Dubbelseende av vätskeblurr har blockerat en vital syn på livet.

Det har varit besvärligt; rent ut sagt vidrigt. Jag har varit till de kloka (doktorer och specialister, apotek, alternativvård) och jag har provat många medikament. Men, jag har aldrig gett upp eller tappat hoppet.

En dag för två veckor sen fick jag ett reportage i min brevlåda om torra ögon. Det var en god vän, storGrete som hade läst det och tänkte på mina besvär.

Det kändes som om de beskrev mig med mina problem och mitt hjärta började sjunga när jag läste om behandlingsmetoden med bl.a ljus. Jag är utbildad i färg och ljusterapi och vet hur mycket ljusfrekvenserna påverkar oss. Jag ringde till Källmarkskliniken i Stockholm och bokade tid.
Behandlingen påbörjades direkt efter undersökningen och jag är själv ansvarig och delaktig i förloppet. Jag var där måndag 15 oktober och jag är inne på den 5:e dagen i behandlingen.

Problem sökning och lösning:

Det ska strömma ut ljus klar olja (från kanaler under ögonlock)över ögonen varje gång vi blinkar vilket skapar en skyddsfilm på ögat. Mina kanaler var undermåliga och oljan hade blivit hård (vaselinkonsistens) Ögat larmar för uttorkning genom att skicka ut tårvätska. Fettet ska finnas rikligt i tårvätska, men inte hos mig. Katastrof med “härsket” fett som inte gör sitt jobb.

Har fått en av fyra ljusbehandlingar med speciella våglängde.  Behandlar mig själv med värme (varm ögonpåse) för att mjuka upp fetterna och masserar ögon morgon och kväll. Rengör efter massagen då det kan stimulera fett som kommer ut. Droppar in fet gelé i ögonen till natten och använder honungsdroppar mot klåda/infektion. Äter speciell utvald omega 3 för ögonfunktionen.

Just idag har jag lite ont i vä öga men annars har det förändrats till det bättre Såret i hö ögonvrå är borta Tårarna i vä öga har slutat flöda Infektionen (snoret) i ögonen är borta Det har slutat slemgurgla i ögonen Inte lika mycket dubbelseende pga av vätska

Flyger ner till Sthlm för behandling nr 2 om en vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *