Tacksamhet

Min dag har varit fylld av reflektioner. Jag har haft förmånen att följa min vägvisare Cleo 15 månader i några timmar. Hennes närvaro fyller mig med en innerlig och varm känsla av förtrolighet och villkorslös kärlek.

Lilla ljuvliga människovalp.

Hon står där stadigt på sina små ben i sandlådan på förskolan och är fullt koncentrerad i ögonblicket. I nästa stund tultar hon fram till ett barn eller en vuxen och granskar rätt in i ögonen; in i det djupaste av alla inre rum innan hon fyrar av sitt mest bländande leende. Det känns som om hon kollar in om människan, den lilla eller den stora, framför henne är närvarande innan hon bekräftar att hon vet att hon vet att ”hen” vet att hon vet.

Vi vill alla veta att vi blir hörda, berörda, sedda och bekräftade. Oavsett om vi är stora eller små.

I mitt allra viktigaste arbete möter jag många människor som av olika anledningar mår dåligt. Ibland känns det så övermäktigt för dem att tanken om att avsluta lidandet har funnits i deras tanke.

Jag känner ödmjukhet och innerlig tacksamhet för alla dessa fina människor jag har haft och har förmånen att möta. Jag är tacksam för min medialitet med allt stöd och vägledning som så enkelt flödar igenom mig vid dessa möten. Jag är tacksam för Reikienergin som  helar, skapar struktur och justerar blockeringar i energisystemet. Jag blir berörd av att se skillnad i måendet hos personen redan efter ett besök. Jag känner hopp, tillit och tilltro till vår egen läkekraft. Vi behöver bara träna att be om hjälp och våga släppa det som håller oss tillbaka. Vi måste våga ta steget och agera för vår egen skull.

Här får du förmånen att läsa några rader skrivna ur hjärtat när ljuset blivit klarare än mörkret:

” Jag känner att jag vill skriva detta till dig. Du är en helt otrolig människa och jag är så tacksam att jag blev guidad att kontakta dig. Jag är otroligt ödmjukt tacksam för all den kärlek och hjälp du ger mig. Kärlek och ljus – Marika”

”När jag kommer till dig känner jag mig fullkomligt trygg, sedd, bekräftad och viktig. Tack Monika, du gjorde min dag, det känns som att energierna är där dom ska vara och jag känner mig lugn och jordad. Jag önskar dig en fortsatt fin dag- Lena”

”Hej Monika. Jag mår faktiskt bra, har ett sånt lugn i kroppen, sover och äter som man ska, får vardagen att gå ihop med allt vad det innebär. Tack för allt du gjort för mig underbara kvinna – Olivia”

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *