Möt dina rädslor och omfamna dem

Människor fascinerar mig. Jag är tacksam för att jag har ynnesten att möta så många olika kategorier, kön och åldrar. Den senaste tiden har jag mött många som påtalat rädslor av olika slag. Rädsor som man kan försonas med genom att möta dem, acceptera, reflektera och släppa.

Det betyder inte att personerna i mötena varit rädda men det innebär att någonting i livet har skakat om och fyllt tillvaron med obehag. Rädsla är lurigt, kan växa och ta över. Rädsla kan förlama och hindra oss från att leva fullt ut.

Vi går alla igenom olika faser i livet och det händer saker som vi inte kan rå på. Ibland är vi mer förberedda och redo att tampas med det som händer och ibland känns det som att vi blir tagna på bar gärning. Ingen av oss kan känna oss helt säkra på att livet bara flyter mjukt förbi. Vetskapen skapar rädslor som är svåra att bemästra helt själv.

Det finns trygga miljöer, ställen där du kan få stöd när du bestämmer dig att göra skillnad för ditt välmående. Till helgen samlas vi med vår stödskog på en plats där vi kan mötas utan krav. Vi får vara den vi är utan att värderas.

På Melderstein bygger vi nya kommunikationsbroar mellan oss. Vi vet aldrig vad som väntar på andra sidan bron men genom att framkalla mod får vi stöd. Vi använder de fysiska broarna, om möjligt, men vi använder också tankens kraft i skapelseprocessen. Där ges vi tillåtelse att vara oss själva utan restriktioner. Vi har hela herrgården för oss själva och möts under avslappnade former. Maten vi serveras är välsmakande och tillagad med omtanke.

Deltagarna får återhämtning genom:

föreläsning. behandling

prova på vägledda meditationer, bada bastu,  promenera, vila, ögonyoga m.m.

<3 <3  det känns underbart berikande att ha förmånen att anordna och erbjuda människor att komma och ta del av något så fantastiskt <3

Välkommen med din bokning!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *