2019 uppmuntrar mig till att prova något nytt

Inför det här nya året 2019 tog jag ett orakelkort som stöd från Native Spirits.  The spirits föreslår att jag ska bryta mig loss från gamla (förlegade) mönster, ändra mina rutiner och vanor samt sträcka mig ut i nya riktningar.

Fågel Fenix (Thunderbird) reser sig ur askan  (det ”gamla”i mig) vilket medför en ny början som ger tillväxt.

Elden representerar min livskraft, gnistan av liv samt ljuset som strömmar ut ur mig.

The spirit of Fire inviterar mig till att ta risker och möta mina rädslor, Varje gång jag förändrar en gammal vana så får jag stöd att kapa begränsningar. Rening genom elden skapar omvandling och transformation. Jag får stöd att ansvara för att hålla min eld levande. Det fyller på min energi, balanserar och håller mig vital.

Jag är född i Lejonets tecken och är elementet eld. Med andra ord kan detta år bli det ultimata för mig. Jag får bara vara observant på mina stressnivåer så jag inte bränner ljuset i båda ändarna. Det kan gå fort när jag blir entusiastisk.

Min intention är att stanna upp då och då, reflektera, andas, stilla mig, utöva egenvård, vistas i naturen samt hoppa extra livfulla hopplasteg för glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *