Tack till år 2018

När jag tänker tillbaka på året som gått, 2018, känner jag förundran och tacksamhet.

Det är en ynnest att få bedriva en verksamhet som ger mig så mycket. Den är verkligen fylld av livskraft.

Jag är så innerligt tacksam för:

Maria N. Johansson som är min högra hand; okey ibland även den vänstra när hon sätter fart. Det är en riktig Maria. Livskraft ger henne förutsättningar; om hon ber om underlag för 50 inspirationskort kan hon få 150. Vi skapar resor, retreater, workshops och det bästa av allt är att vi har roligt. Kreativiteten flödar rikligt. Nu vandrar vi jämsides som mästare båda två.

mina kollegor på KiCenter; Helen Grönberg och Kirsti Lundmark (som vi fick låna ett tag). Det känns så fint att dela lokal med inspirerande varmhjärtade kvinnor.

alla människor som anlitar livskraft av olika anledningar. Jag blir berörd av förtroendet och tilliten jag får ta del av. De största ögonblicken är när livskraften börjar stråla genom tidigare tårfyllda och ledsna ögon. Det är en gåva att få föreläsa, inspirera och lära ut metoder som gör skillnad i livet. Ibland blir det enkelt även om det har känts svårt. Alla behöver vi någon som hjälper oss att lysa upp vägen när vi befinner oss i skymningsland.

resan närmare våra reikirötter, Wanja Twan, i Canada som äntligen blev av. Det var helt fantastiskt att få besöka vår gammelmästare som jag känt i drygt 20 år samt att få ta del av inuiternas visdom och traditioner.

mitt lilla barnbarn som visar mig vägen. Den bästa lotsen i en liten kropp. Hon är en oas av innerlighet, glädje och kärlek. Livskraften bubblar i mig när jag möter henne. Allt ÄR – här och nu.

mitt hem och min familj.  Vår stuga ute på ön som ger förutsättningar för rekreation och återhämtning. Min man; min andra del i livskraft med sitt kreativa sinne. Med lätthet skapar han det han har föresatt sig. I år har vi vandrat 40 år bredvid varandra. Bara en sån sak!

mig själv som aldrig ger upp. ”Go over, go under, go through, go around, go beyond – but never ever give up” Det finns alltid en väg även om det kan vara svårt att se den ibland.

min medialitet och andliga vägledning som stödjer mig i allt jag gör. Det är fantastiskt att få vara en kanal för healingkraften och bidra till en bättre värld med mer kärlek och omtanke.

min kropp och mitt sinnelag. Trots alla skavanker så fungerar jag relativt väl och ser ljust på framtiden. Tack tack tack!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *