Gå tillbaka till ursprunget

Kom med vet ja och upplev magi med oss! Tillsammans är vi en helhet.

Nyss hemkommen från en resa till roten av det ”onda” i mig själv. Jag har manglats och pressats för att stödja slaggprodukter att våga lämna mitt kroppssystem. Hela lymfsystemet har supportats till att släppa taget om det hårda och låta mjukheten flöda genom kroppen.

Det får mig osökt att tänka på nästa fantastiska resa till Canada, 8/5, som för oss närmare Reikis ursprung. Nu när kroppen fått en ordentlig genomgång öppnar den upp och ger plats för själen som får större utrymme att dansa loss i dess hus (kroppen). Vi är väntade och efterlängtade av våra vänner som ingår i Isbjörnsklanen i norr. Trummorna kallar oss att samlas i vår nya heliga cirkel.

Hos ursprungsbefolkningarna får vi möta och försonas med vår inneboende styrka. Vi blir guidade och får hjälp att upptäcka våra dolda resurser som ofta ligger slumrande för att vi inte hunnit bli varse om dem i allt brus. Med stöd av reikienergi som villkorslöst fyller på och harmoniserar energisystemet blir vi mer eller mindre upplysta av frekvenserna. Vi inspireras till att fånga upp vibrationerna och sprida dem vidare.

Farmen som vi bor på omges av helt magnifika cederskogar där vi kan vandra omkring och andas in den magiska trädenergin. Vi kan koppla ihop oss med ett utvalt träd (stödträdet) och jobba med vår egen grundning genom att andas ner i trädets rötter (moder Jord) samtidigt som vi länkar oss upp i kronan för gudomlig inspiration(fader himmel). Här och nu! De skygga bergslejonen (puma) och tvättbjörnarna vistas i samma skogar. Vi ingår i stödskogen och stödskogen finns där; trygg och säker

Genom att vandra i labyrinten på området kommer vi i kontakt med växter, örter som omsorgsfullt planterats där av olika orsaker. Där blir vi påminda om att vi alla är förbundna i samma myocel som förgrenar sig i jorden. Liknande nätverk som vi är del av genom Reiki. Vi är alla samma.

Vi har några platser kvar på denna resa till native people och som det ser ut så är det vår andra och sista resa dit.

Den här resan är för knopp, kropp och själ. Vi har bevittnat mirakel genom ursprungsbehandlingar och du kanske tillhör just dem som är väntad.

Kontakta mig om du är intresserad av att följa med och få ta del av magi och mirakel. Vad det är får du komma fram till själv. Vidga dina inre och yttre vyer genom att ta del av vistelsen hos Wanja Twan och hennes närmaste klan; inuiterna.

”We are always together and sometimes we meet”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *