Ja det är en kväll i juni

när sommaren är som bäst…

Sitter i min soffa en tidig morgon och reflekterar medan jag gör en knäbehandling. Iskyla (ärtpåse)på ett knä – varm vetepåse på det andra – byte i halvtid.

Kommer osökt att tänka på shamanen Don Tonio i Mexico med tanke på knän. Han sa att knäna representerar våra hjärtan. Om vi har problem med knäna så behöver vi titta på våra hjärtan. Jag har insett att jag försummat mitt…

Jag har inga fysiska problem med hjärtat men det är stort. Det har alltid klappat extra mycket för alla andra och kanske lite blygsamt för mig själv. Den senaste tiden har jag medvetet ägnat mig mycket åt mitt eget hjärta för att förstärka min relation med det. Vi har försonats och respekterar varandra på ett djupare sätt. Jag gillar mitt hjärta och mina hjärterum mer än någonsin tidigare. Och jag fortsätter att stärka mina knän.

De senaste åren har vi medvetet anordnat kurser, resor och olika evenemang I Hjärtats Kraft och det kommer vi att fortsätta med. När vi är i hjärtats kraft blir vi den vi är ämnade att vara. Den första helgen i september 6-8:e utannonserar vi en retreat på Lillskorven i Luleå skärgård ”I Hjärtats kraft på Längtan” Under retreaten kommer vi att ägna oss åt att stärka våra band med oss själva för att finna frid och harmoni. I glädje.

Under min förberedelsetid inför kärleksfulla uppdrag går jag på den bästa träningen hos min mästare Cleo som snart blir 1 år och 11 månader. Jag har blivit inviterad till hennes hjärterum och hon till mitt. Vi talar samma språk och vet vart vi är på väg. Vi mjukar upp stigen för de kommande generationerna. Jag vet att hon vet och hon vet att jag vet. Så är det.

På söndag 30/6 kl 13.30-ca19.00 inviterar vi dig till en Workshop på KiCenter”HELA dig HELA du” som utgår ur hjärtats kraft. Vi dukar upp behandlingar, energimedicin, guidade meditationer som ingår som interiör när vi vistas i våra hjärtans rum. Där är vi säkra och det är där vi finner den mest äkta glädje som går att frambringa. Vi tränar på njutningens konst – tänk att få omfamna oss själva och finna stöd i varandra.

Vi sluter igen det första halvåret med att fira oss själva den sista ljuvliga dagen i juni när sommaren är som bäst. Vi dansar andligt in i de kraftfulla energierna som förebådas med nymånen under solförmörkelsen den 2:a dagen i juli. Det ligger något särskilt i sfären som kommer att påverka oss alla. Vi förbereder så vi är klara att öppna våra famnar och ropa JA under nymånens sken. Vi sår våra nya frön och förhoppningar som får gro en stund innan vi skördar (når våra delmål)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *