Cirkelceremoni

En cirkel är evig och oändlig. Att mötas i en cirkel är tryggt och säkert. Jag tycker så mycket om att anordna ritualer i cirkelformation där alla får plats och blir sedda.

Under vår senaste nymåneritual i Gaiakåtan, med farfar eld i cikelns mitt, kändes det som om livet stannade upp en stund och trumman förenades med våra hjärtslag.

Sammanfattning från deltagarna:

Tillit, gemenskap

Lugn, tillit, varm i hjärtat; Susanne

Lugn, glädje, tillit

Styrka, glädje, tacksamhet

Balans, ödmjukhet, jag är också viktig

Harmoni, hoppfull; Harrieth

Jag är tacksam för vår gemensamma kraft. Jag tar med mig kärlek, omsorg och styrka; Susanne

Tillhörighet, lärdom, jungfruturen

Kärlek , gemenskap och glädje

Tacksamhet

Kärlek, hopp, glädje och gemenskap

En otroligt häftig upplevelse att få uppleva trumman för första gången. Tacksam för en stund där hjärtlighet och tillåtande genomsyrade kvällen. Tack <3 Ulrika

Det är så här det är. När vi finner en gynnsam plats att mötas i händer det fantastiska saker inom oss som sprider sig som ringar på vattnet. Vi ingår i en fredscirkel som påverkar globalt. Vi måste börja med oss själva för att nå det som händer runtomkring oss. När vi hittar stödskogar där vi tillåts att vara den vi är händer mirakel. Det är magiskt att få bevittna detta gång på gång. Det här är en av anledningarna till att jag väljer att verka i stödskogar där alla är välkomna. Naturens element är alltid närvarande och stödjer i olika viktiga processer. Eld, luft, vatten och jord är oss nära.

Tips: loklisera var du befinner dig i ditt liv, ta ut din riktning och sök dig till människor, platser som känns trygga. Lyssna med hjärtat och agera. Du har inte tid längre att låta bli. Livet är här och nu och du är VD som måste svara an på din längtan efter harmoni.

2 svar på ”Cirkelceremoni”

    1. Gaiakåtan Sjöbodsvägen 2 i Kallax. Kostnad 350kr. Du försäkrar din plats genom att betala in 350 kr på Swish 123 221 8311 eller BG:5944-7102. Meddela mig isf. Vänligen Monika Palo <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *