Hej semester

Blommorna på bilden får berätta om hur jag tänker mig min ledighet. Idag på min sista arbetsdag slog den första vita pionen ut. Den vilar så avslappnat mot stenen. Även en röd ros slog ut idag och den har inte vecklat ut sina kronblad helt än. De ljusrosa pionerna står i knopp och väntar på att bli solkyssta innan de öppnar sina vackra ögon.

Min återhämtnings-/och uppladdningsperiod är mellan 12:e juli och 12:e augusti såvida inget annat meddelas. Jag är fri som fågeln och njuter av det. Och bara för att jag kan så kanske jag slirar lite på dagarna. Om lusten faller på…

Förhoppningarna inför sommaren är att njuta av barnens fantasi, skratt och klokheter, sol, vatten, dopp i havet, eld, regn, vind, jordgubbar, kärlek, vänskap, goda skratt, salta tårar, cykling, natur, bubbel, solkysst hud, god mat och sömn, avslappning m.m.

Livet är förunderligt fantastiskt. Jag känner mig nöjd och harmonisk och är så tacksam för mitt bästa arbete i livskraft som ger mig mer än mycket.

Av tacksamhet sänder jag många, många hjärtan och lovebombar alla som med förtroende vänt sig till mig av olika anledningar. Det är en stor ära att möta människor som vill sig själv väl. Jag lovebombar alla stödskogar som står så stabilt bredvid mig oavsett vad som händer. Heja er – heja oss! Det betyder mycket att bli bemött av människors goda vilja och säkerhet. Då blir det lättare att vara modig trots sårbarhet och skörhet i stunden. Det är viktigt att känna sig trygg och accepterad för den man är. De vackraste blommorna slår ut med sin fulla skönhet i gynnsamma miljöer.

Jag lovebombar dem som anlitat mig eller deltagit i föreläsningar, utbildningar och vägledning. Hjärtana flyger som fåglar till alla er som följt med på våra resor och gjort dem så speciella. Jag lovebombar mina guider, hjälpare och vägvisare. Tack tack tack.

I augusti startar vi om verksamheten och hälsar er välkommen till olika aktiviteter och evenemang.

Gaiakåtan bjuder in till trummeditation vid fullmåne torsdagen den 15:e.

https://www.facebook.com/events/725374687876915/

6-8 september anordnar vi Längtans retreat Hela dig – Hela du på Lillskorven i Luleå Skärgård

https://www.facebook.com/events/372439770080604/

Vi har planerade

Reikikurser i Luleå och Piteå i september månad/

Retreater på Melderstein 1-3 november och 31 januari – 2 februari

Vi återkommer med mer information. Det som finns ute nu hittar du på Livskraft i Luleå AB – Monika Palo FB sida

Härmed önskar jag er/oss alla en underbar sommar med allt vad det innebär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *