Mystisk healer

Jag tog ett kort för att bli inspirerad just i detta nu. Känner mig säker på att denna vägledning gäller flera än mig. Så läs och begrunda.

Healingenergi flödar igenom dig

Kortets mening:

Inre och yttre healing på alla nivåer dyker upp i ditt liv. En situation, relation eller fysiska utmaningar håller på att lösas. Ha tillit till att det sker. Nu är tiden inne att finna källan till utmaningarna. Transformera din inre klagan och misstro. Gör det nu. Du behöver inte längre bära det med dig. Du är en healingkraft för andra, även om du inte skulle ha uppmärksammat det.

Den helige resenären vill att du ska veta:

Det finns tider när resenären kliver av sitt spår för att söka efter den mystiske healern. Healern instruerar att allt i naturen har förmåga att läka sig själv, och påminner dig om att också du har den här kraftfulla talangen i dig. För att healing ska ske på utsidan är det grundläggande att den startar på insidan. För att uppnå detta kan du meditera en vacker och vital framtid för dig själv. Lita på att återhämtning är på väg. Tidigare livs ouppklarade frågor kan dyka upp för att bli läkta eller lösta. Mystiska healers arbetar med dig för att lösa emotionella och fysiska motgångar. Var tålmodig och ha tillit att allt är väl bortom ytan av det synliga och uppenbara.

2 svar på ”Mystisk healer”

 1. Hej Monika!
  Det här kortet ger kraft, mod och hopp, en sinnebild på det jag upplevt under en tid.
  Det ger mig mening och jag slappnar av i djupet av mig själv.
  Känner igen mig i processen och förstår bättre stora bilden.

  1. Hej Lena <3
   Tack för att du delar med dig.Visst är det fantastiskt hur vi visas en väg till bättre mående bara genom en bild. Men; det innebär att vi måste stanna upp och begrunda för att få till oss det. Med värme Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *