Your Vibe Attracts Your Tribe…

Jag älskar ensamhet och jag trivs i mitt eget sällskap. Jag trivs också i gynnsamma miljöer där vi får känna frihet att vara vårt mest autentiska jag. Det gör mig glad att se att människor känner sig trygga och mår väl. Det som får mig extra gladberörd är när människor vågar (trots skräckblandad förtjusning) dela med sig såväl sorg och smärta som glädje och förtjusning. Det krävs mod att dela med sig av sårbarhet och skörhet. Det är skönt att vistas i stabila stödskogar när marken rister och man ändå väljer att blotta sina rädslor. Stödskogen står kvar; trygg och säker.

Bland det bästa jag vet är att anordna ceremonier runt eld. Det känns så fint att samlas runt farfar eld som är ett kraftfullt stöd när man vill rensa i sin inre röra. Förbehållslöst låter han eldslågorna dansa och virvla omkring under de viktiga processerna. Han befriar oss från såväl synliga och osynliga bördor. Trumman och farfar eld är bästa vänner och de blir ett under trumceremonier. Vibrationerna förtrollar och får våra hjärtan att dansa.

Många människor lockas att delta under viktiga ceremonier där vi också stödjer moder jord. Människor vill väl och vet att tillsammans blir vi starka. Ceremonier förenar oss och gör oss till ett. ”Your vibe attracts your tribe”

Här nedan kan du läsa om effekter och olika tankar efter en ritual:

Tillsammans har vi känt och mött kärlek från en ”annan värld”. Jag är tacksam för att ni finns – Ann-Eirin

Tacksam för att åter väcka det som finns inom mig. Ceremonier är så urmänskligt. Monika leder och visar med trygghet och generositet – Elin

Stolthet för den jag är. Mod att vandra vidare på min väg. Tillit att det som sker, sker av en anledning – Maria

jag Annika ingav mig en öppenhet av likasinnad kärlek från alla deltagare. Glädje. tacksamhet där många skulle förstå att kärlek inger stor gemenskap. Ingen är ensam.

En härlig ceremoni fylld av glädje, gemenskap och kärlek. Trumman var ny för mig och blev en stark upplevelse. – Hanna

Kände att när trummorna spelade var det som att jag hörde andra vackra ljud. – Izabelle

Tacksamhet Uppror Stödskog Glädje Värme All my relations – Barbro

Tacksam för arrangemanget. Trygg och säker guidning. Magiska trummor, värme från farfar eld som hjälper till att ”lämna, bränna” skavanker. Älskar att vara del i en stödskog. – Marie Ö

Det var en väldigt fin sammankomst och väldigt stärkande att möta andra personer att göra det här ihop med. Tack så väldigt mycket. Jag ser fram emot nästa möte med er.

Styrka, glädje, harmoni, fantastisk gemenskap

En varm kärleksfull och tillåtande stund tillsammans.Så vackert att dela styrka, sårbarhet, hopp och helande med varandra.

Tack för en inkluderande och värmande kväll runt farfar eld som tog emot och slukade det jag ville bli av med – lyfte det från mitt hjärta och mina axlar. Känner mig så glad – Camilla

Genom denna fantastiska ceremoni kunde jag släppa taget om saker som har legat i mitt bagage alldeles för länge. Tack vare systraskapet och gemenskapen. Elden värmde upp mitt slutna hjärta. Oerhört tacksam för denna upplevelse. All kärlek – Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *