livskraft resor i hjärtats tjänst

Min intention är att mjuka upp stigen för våra kommande generationer. Livskraft ger mig möjligheter att verka via en kärleksfull plattform. Det är jag tacksam för.

Vi anordnar föreläsningar, kurser, utbildningar, retreats och resor i hjärtats tjänst. Jag försöker följa min inre röst som viskar, pratar högt och bokstaverar om jag inte riktigt är närvarande. De resor vi väljer att genomföra är viktiga av/för olika kärleksfyllda angelägenheter. Allt handlar om livskraft.

Vi har alla medfödd kraft som strömmar igenom oss. Det är inte det enklaste att komma i kontakt med den speciellt som vi stressar fram i livet. ”

”Det går hit det går dit det går runt en liten bit”

Vi har anordnat kraftfulla resor till; Side i Turkiet, Paleochora på Kreta ( många resor) till Canada (2 st) och nu är vi på väg till Indien.

Turkiet är vi klara med, Paleochora återvänder vi till i oktober (vandringar kombinerat med healing och energimedicin) , Canada vet vi inget om just nu och Indien resan är nu i mars. Jag är ingen som helst specialist inom Ayurveda men jag litar på kroppens självläkande kraft och efter egen vistelse så vet jag att behandlingarna gör skillnad. Det här är den enda planerade resan till Indien.

Det har kommit flera förfrågningar och önskemål att följa med på nästa resa till Kerala men det kan vi inte utlova. Jag lyssnar noggrant på min inre vägledning och vet aldrig i förväg när det är dags att ta ut ny riktning. Just nu pekar det mot Mattindia men sen vet vi inte så mycket mera.

Det finns en högre plan och jag blir mer och mer noga att vara observant så jag ser/förstår min fantastiska vägledning. Jag samtalar med Gud eller kraften som är väldigt tydlig ibland, ibland får jag reflektera en stund innan jag måste agera.

”Hjärtat är som ett tidtagarur, och varje hjärtslag innebär att ytterligare en sekund går av livet”

Det här var allt jag hade att säga den här gången…

2 svar på ”livskraft resor i hjärtats tjänst”

  1. Härligt Monika och få följa med på dessa fantastiska resor🙏. Jag hänger gärna med en gång till Paleochora😎👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *