Korpen ropade…

Vi som hörde korpen och kände oss kallade kom.

Allt är väl och som det ska. De som skulle närvara runt farfar eld var samlade under en magisk ceremoni. Korpen kallade dagen innan fullmånen som är idag kl 21.13;13.

Vi som var sammankallade till den heliga cirkeln gjorde renings/rensningsövningar där vi supportades av farfar eld som med innerlighet brände det som vi inte längre ville ha kvar. Korpens dova trumljud ljöd under den första guidade meditationen där vi vände oss inåt för att komma i kontakt med vårt inre livsträd. Vi fick och tog emot tips om dolda aspekter av hinder som låg i vägen för livsglädje. Det var så befriande och lättnaden ledde till applåder och skratt. Farfar eld dansade vilt när han fick fina offergåvor från oss. Vi är/var ett kraftfullt team av kärlek.

Fullmånen är i skyttens eldtecken och det var tydligt och kännbart. Vi tog av oss skor och gav vinterfötterna utrymme att andas fritt. De höll gladeligen den inre och den yttre takten. Vi fick verkligen uppleva känslan av svetthydda med djup rening.

Korpens budskap enligt Solöga: ”Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Din gåva är ; Att ge till världen. Korpen hjälper dig att ta bort gränser. Korpens styrka är att vara ett med allt. De medför att du får tillgång till hela världens visdom. Ge vad du önskar till världen och världen tar emot din gåva med öppna armar”

Här följer några ord från gruppen:

Jag er takksam för at vara här med er. Mina intentioner er satt og jeg möter tiden med gledje och ett öppet sinn. Kram Ann-Eirin

Jag känner en sån tacksamhet att få vara med er alla o ta del av allas berättelser. Jag går härifrån med en känsla av fridfullhet. Inger

Att vara i nuet inkännande och tacksam i mitt eget flöde. Jag är en del av universums ljus och kärlek. Tacksam.

Som alltid tillsammans med er; Maria och Monika, och alla andra runt farfar eld. Kärlek, ödmjukhet, tillit, tacksamhet när det behövs som bäst. Linda-Marie

Jag mår bra just nu och känner mig energifylld och lugn. Nyfiken och kärleksfull till det som ska komma.

Sommarmåne.Lugn, kraft, Aha, renhet, gemenskap, . Susanne

Jag AliceMonika är TACKSAM och fylld av ödmjukhet inför livets under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *