I dag väljer jag kärlek

Jag och min finaste kropp är inte förtjust i kyla som skapar stelhet. På sommaren är det så underbart att gå lättklädd och röra sig ledigt i värmen. Normalt sett menar jag. Just nu behöver jag långkalsonger om jag ska på en längre cykeltur. Förra veckan gjorde jag misstaget att ha på mig trekvartsbyxor och sandaler (som de andra i sällskapet) och det gav otrevliga konsekvenser i min kropp. Det är som om kylan fortplantar sig och förstenar kroppen inifrån. Gamla skador ger sig tillkänna och ger rörelsehinder.

Intressant. Att och hur vi är olika.

Jag tränar mig på att acceptera och älska mina svagheter. Det är inte enkelt alla gånger men jag gör det ändå. Jag utövar egenbehandlingar (reiki, energimedicin och ögonträning) liggande på en IR värmemadrass) och jag stärker mig med att ta emot akupunktur uppvärmt av moxaljus och reiki.

Jag har en annorlunda väg att lära känna mig själv på djupet. Jag gillar den inte alltid men jag använder medvetenhet och närvaro som medicin. i dag väljer jag kärlek som krydda. Kärleken ser ut på olika sätt. Idag ger den sig tillkänna i mitt chagate och i mitt väntade besök av bästa Maria. I dagsschemat ingår nån slags behandling och bästa sällskapet.

I dag fyller jag huset, alla rum och mig själv med hjärtan. Varma rosa och röda hjärtan som får puffa omkring och värma alla som råkar finnas i närheten. Hjärtan är oemotståndliga. De mjukar upp tillvaron med sin generositet och närvaro. De far omkring graciöst och puffar till här och där. Vi blir berörda och varma i sinnet. Bara vetskapen gör en glad. Prova så får du se.

Dagens tips:

Fantisera – tänk att du fyller utrymmet omkring dig med hjärtan. De kan vara som ballonger där de svävar omkring. Var bar öppen i sinnet och tillåt alla hjärtan puffa till dig och alla andra som befinner sig där du är. De påverkar och gör skillnad. Du kan med tankens kraft oxå skicka dem till någon på distans. Det kanske finns någon du tänker på men inte har tillgång till att träffa fysiskt. Skicka hjärtan fyllda med kärlek. Att medvetet använda sig av tankens kraft för att sprida kärlek, omtanke och värme är att mjuka upp vägen för oss och våra kommande generationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *