Magisk reiki

Mirakel kan kännas och se ut på olika sätt

”Vilma; Fantastisk kurs! Tack känns jättebra och känns som att något har vaknat hos mig

Reiki har öppnat mitt hjärta och mitt inre för något större. Det har givit mig nya dimensioner av livet. Jag är tacksam för att tagit del av detta. Tack. Matilda.

Insikt och tacksamhet är en gåva av kärlek. Angelica.

Sammanhang, samhörighet, 6 steg. Känslan i mig. Livsvisdom. Jeanette.

Det finns en anledning att jag är här idag. Jag skulle träffa just DIG. Det här är en början av en gemensam resa. Det är jag övertygad om. Ulrika.

Tack. Dina ord och vägledning har fångat mig, ta ett andetag och släppa min rädsla. Päivi

Den här helgen har varit rädsla, glädje, tårar och alldeles underbar. Tack. Britt-Marie”

Reiki förundrar mig

Livskraften som strömmar igenom oss är alltid ren och tydlig. Jag kan förnimma den när jag stannar upp och är närvarande. Det är inte lika kännbart när jag är mitt i steget och på väg någonstans. När jag håller andan pga stress sker en åtstramning inombords. När jag hämtar andan och pustar ut sker en fysisk, psykisk avslappning.

Livet ÄR och det brusar högt. Det är inte purenkelt att hitta sig själv när livet rullar på. Vi behöver en plats/ tid när vi vill kliva av och är redo att starta vår excursion för utforskning. När vi vill vända blicken inåt för att upptäcka nya dimensioner i oss själva kan det vara klokt att uppsöka en säker stödskog. Där får vi utrymmet att ta plats och vara oss själva 100 %.

Att gå en Reiki 1 kurs kan vara ett sätt att vistas i en stödskog. Där finns möjligheten att träffa likasinnade som talar ditt språk. Det är skönt att bara vara i en gynnsam miljö där allt känns väl.

Reikiinitieringarna som används av mästaren inviger dig i den urgamla traditionen. Varje initiering, 4 st, är som en behandling i sig. De öppnar upp, finjusterar, städar, utvidgar, strukturerar, stärker, putsar, utvecklar, helar, glädjer och harmoniserar. Reikienergierna är som ett myocel som förgrenar sig i moder jord och har kontakt med varandra världen över. De bygger broar genom universum och gör oss till fredsarbetare på jorden. Reiki är tryggt och säkert.

Vi måste dock alltid stanna upp och bestämma oss för att börja. Vi måste göra arbetet själv, öppna upp och själv öppna hjärtats dörr. När du en gång mött Reiki så följer den dig troget till livets slut. Livet blir definitivt lättare att leva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *