Allt är energi och frekvenser

Livet är intressant. Det går hit det går dit sen går det runt en liten bit. Vi vet ingenting om morgondagen så det är lika bra att vara i nuet.

Jag tror inte på slumpen eller att saker och ting sker av tillfälligheter. Min känsla säger att det finns en högre medveten plan. Det är upp till mig att vara närvarande och observant för att upptäcka min plan. Sen är det mitt ansvar att agera och välja åt vilket håll jag vill gå för det högsta bästa. Jag behöver också svara an på hur jag vill handskas med det som dyker upp. ”Det är inte hur vi har det det är hur vi tar det”

Allt är energi och frekvenser. Våglängderna går obönhörligt in i oss, de aktiverar cellernas kraftverk, mitokondrierna och gör skillnad. Frekvenserna sätter igång en dominoeffekt i våra kroppar och i auran. Jag blev så påmind om detta mirakulösa energiarbete när jag anlände till Sunderby Sjukhus i torsdagskväll. Jag skulle övernatta på Hotell Vistet i förberedelse inför min knäoperation tidigt på fredagsmorgon.

Min mobil ringde precis när jag klev ur bilen. Det var en kvinna som meddelade att hennes åldriga mor avlidit kvällen innan. Jag har haft ynnesten att träffa mamman på ett boende under nästan ett års tid. Maken hörde av sig och bokade in mig för taktil beröring och energiarbete på hustrun.

När vi startade vårt energiprojekt var jag ganska säker på att kvinnan var klar här på jorden och att dessa viktiga beröringssessioner ingick i en förberedelsefas för övergången. Jag var dit ca en gång i veckan och behandlade denna gamla dam som var förlamad efter strokes. Hon satt i rullstol och det såg ut som att hon sov med öppen mun. Jag utövade taktilmassage på henne påklädd och vävde in energitryckningar på aktupunkturpunkter.

Jag använde ord, berättade om mig själv, om vad jag gjorde, mitt liv, barnbarnet m.m. Jag pratade om personerna på hennes fotografier, om hennes (och mitt) liv som lärare, hur många barn hon träffat, bemött och stöttat. Jag tog in världen och rörelsen i rummet.

Maken var med ganska ofta och vi hade fina samtal om livet och det som berörde oss. Ibland promenerade han iväg en stund för att sedan återvända. Vi inkluderade alltid hustrun i våra dialoger och helt plötsligt en dag hörde jag en obekant grov röst säga: ”Jag tycker om att höra er prata”. Det var frun som meddelade att hon var med. Jag skrattade och vände mig till henne och sa att jag nu skulle kalla henne för Mirakelkvinnan. Hon skrattade så gott. Den luringen! Så fortsatte vårt samarbete och dialogerna blev triologer ibland.

Maken visste en del om mig och var insatt i mitt energiarbete. Han var/är oerhört insatt i komplementär medicin. En vidsynt och mycket vis person. Han ville sin hustru väl och involverade mig i hans engagemang för human hälsa. Hans rekommendationer ledde till att jag föreläste och utbildade personalen på boendet i bemötande och beröring. Hans hustru var vår gemensamma vägvisare. Vi berättade om hennes framgångar tack vare energiarbete och beröring.

Han hade redan köpt in Bemermadrass (magnetterapi) innan vi startade och nu inhandlade han in Monocrom Färg/Ljusterapi för att stödja henne i läkningsprocessen. Personalen skötte om magnetterapin och jag gav henne färgterapi en gång i veckan. Jag är utbildad i Monokromatisk färgterapi och har arbetat med metoden under 10 års tid på en av mina tidigare kliniker där jag hade en tre meter stor vit färgboll på Färgkliniken.

Sen kom Coronapandemin som avbröt vårt samarbete. Vi har hörts per telefon någon enstaka gång och han har alltid uttryckt sin enorma tacksamhet. Kloke man.

Makens idoga medverkan för kvalité och hälsa resulterade i att han fick behålla sin älskade hustru i ytterligare två år och sju månader berättade han när han ringde igår. Han var också oroad för att hon var på väg när vi träffades. och det var därför han agerade efter hjärtats visdom. Nu är han ensam men bär tacksamheten i sitt hjärta.

Av tacksamhet överlämnar han nu Bemermadrass och den Monochroma bärbara färgapparaten som gåvor till mig. Han vet vad han vill och jag tar tacksamt emot för att sprida ännu mera ljus och färg till världen. Det är en ynnest och förmån för mig.

För att backa bandet så var det detta hans dotter berättade när hon ringde till mig precis när jag klev ur bilen utanför Vistet på sjukhuset. Det finns en överseende plan för oss alla. Jag kände/känner mig ödmjukt tacksam för vägledningen från ovan. Vi är inte ensamma. Av nån anledning behövde jag veta just detta innan jag skulle gå vidare med min egen läkningsresa med förestående operation morgonen efter.

Med andra ord så förstår jag att de här frekvensmetoderna kommer att stödja mig på min helanderesa framåt. Jag är nu konvalescent en stund för att läka mina sår och komma tillbaka starkare än någonsin. Jag har fått vistas inomhus en bra stund i väntan och nu kom ljuset till mig. Moses: ” Om jag inte kan komma till berget så får berget komma till mig”

Jag har en komplex och gedigen kunskap om färgers och ljus in/påverkan på den mänskliga hälsan och vet vilken skillnad de gör. Nu kommer jag att använda metoderna med stor medvetenhet. Tack tack tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *