Kulörer höjer sinnesstämningen…

Så ja, vi har klivit över tröskeln mellan 2020 och 2021. Hur svårt var det då?

För mig var det som att passera en tidszon och kliva in i en annan. Jag kan föreställa mig det som att gå in från ett rum till ett annat. i min inre värld använder jag fantasin som vägvisare och i den hade jag endast tunna skira gardiner som dolde öppningen. Det var bara att använda händerna och fösa gardinerna åt sidan. När jag stod kvar i rum 2020 kändes det bra, mjukt och ombonat. Skymningen sänkte sig och helt naturligt tog jag ett bestämt steg framåt mot en ny tid. Varit har farit.

Under höstmörkret har jag mestadels hållit mig inomhus pga ett smärtsamt knä. Det har känts långsamt emellan varven. Coronapandemin har medfört ytterligare restriktioner.

Jag känner mig tacksam för min relation med färger och ljus som i senare delen av året kallade på mig. Jag inspirerades till att skapa videoklipp att dela med mig som en uppmuntran för att hitta vägar ut ur mörkret. Den kreativa aktiviteten inspirerade och fyllde mig med energi samtidigt som jag skapade glada klipp. WinWin.

Till det här nya fräscha året bär jag med mig erfarenheter, händelser, minnen av möten, isolering, ensamhet, sällskap, kärlek, värme, vänskap, skador, agerande osv. Jag är observant och använder den talangen nu när jag trätt in i ett nytt år. Det nya tomrummet ger plats för nya upplevelser.

Jag inväntar besök, 19/1, hos ortoped och eventuell operation av mitt skadade (trasig menisk, liten fraktur och vätskeansamlingar) högerknä. Än så länge går jag med stöd av extra ben; mina kryckor. Jag förväntar mig det högsta bästa för min hälsa och mitt välmående. Jag är rörlig i min läggning och känner att jag vilat/återhämtat mig länge nog. Allt är väl om än smärtsamt. Nu längtar jag efter utevistelse och ljus. Tillsvidare eldar jag och tänder många ljus inomhus.

Healing, energimedicin och lätt träning ingår i min vardag. Acceptans och tålamod är vältränat i mitt kroppssystem.

Laleh: Så så så Det kommer bli bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *