Jag lovar att lita på min intuition…

En av mina tidigare vänner sa ibland: ”den som spar han har – men inte roligt” och så kan det vara. Vi sparar och sparar och sparar på; saker, förhållanden, beteendemönster, präglingar, förhållningssätt m.m. De flesta gör det utan att reflektera så även jag. Kan vara bra att ha…

Men det/de/situationerna jag förträngt eller valt att behålla kanske inte gör mig gladare eller mer nöjd? När och om det börjar dyka upp i tanken kanske det är dags att agera.

Det kan också bli en glad överraskning när jag kommer ihåg nåt som jag lagt undan till ett bättre tillfälle eller när jag hittar ett plagg i min garderob som hängt där länge; helt bortglömd. Helt plötsligt blir den synlig och gör mig glad.

Nånstans i vårt inre finns en medvetenhet om saker och ting som kommit i skymundan av olika anledningar. Jag kopplar ihop den medvetenheten med intuitionen. En del av mig visste; då för länge sedan, att jag skulle komma på att jag behövde just den saken vid ett senare tillfälle när jag var redo.

Jag spelar inte TV spel och jag är inte intresserad av spel på mobil eller dator. Har blivit inbjudan av många personer otaliga gånger men varit konsekvent med att säga Nej tack – men tack ändå (ett Saga Lee säg som jag anammat). Min syster inviterade mig några gånger till WordFeud (som Alfapet) och till slut gav jag med mig tack vare att jag gillar att leka med ord. Tack och lov. Det spelet har varit ett av mina stöd under den här drygt 1 år långa läkningen av mina fallskador. Det har varit så befriande att kliva bortom nervsmärtan som skickats ut från hjärnan till rygg, knän och ben. Det har varit en segdragen kamp trots all healing, energimedicin och all annan hjälp. Att skapa ord har ibland varit frenetiskt men också gett hjärnvila.

Det dyker upp mycket reklam under spelets gång. Kan vara smått irriterande men de sista veckorna har de bytt tema som fått mig att vakna. Japanska smärt- eller reningsplåster att använda under fötterna nattetid. Min varseblivning väcktes och min intuition medgav till slut att jag hade såna hemma sen långt tillbaka. Sen 2006. Jag har varit obotligt intresserad av att ta reda på och prova mycket som har med läkning att göra.

Jag bestämde mig för att göra en kur med plåstren; helst på 21 dagar. Det är en bra tid när man vill uppnå en förändring. Igår kväll tog jag fram en stegstol och plockade ner en låda där jag VISSTE att de fanns. Och, där var de. Utgångsdatumet har gått ut men jag litar på att de gör nytta. Jag räknade påsarna när jag tog ner dem. Hör och häpna; Där fanns 21 plåster.

Mina fötter blir nog tacksamma eftersom de har det besvärligt med en känsla av brännande iskyla. Det känns som att stå i en issörja och det är inte skönt.

Metoden kommer också från Japan som Reiki och Skogsbad. Det intressanta i kråksången är att Dr. Usui har varit en av mina starka vägvisare/guider sen jag föddes. Hur jag vet det? Jo; jag har gjort otaliga regressioner, meditationer med olika syften. Bl.a. att få reda på den guide som följt mig sen begynnelsen i detta liv (Usui), att möta mina delpersonligheter, att möta mina andra vägvisare, att komma i kontakt med änglar och spirituella vägledare.

Så med andra ord så har jag tillgång till spirituell support från Japan som jag tacksamt tar emot. Bilderna här ovan får illustrera metoden. Plåstret är vit väv med i fyllnad av örter och trädmedicin. Bl.a. trädvinäger. Det sägs vara bra vid smärta, förgiftning, artros/artrit och renar blodet. De ska tejpas fast under fotsulorna i minst 6 timmar; helst under vila. När jag tog bort plåstret på morgon var det en blöt brun ”klägga” på båda två. Nästa natt ska jag se till att det kommer åt i själva hålfoten. Detta är intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *