NYMÅNE 11/2 – intentioner för en ljus framtid

”Vi går vidare i en ny fas för i utvecklandet av Vattumannens Gyllene Tidsålder. Enligt astrologin befinner sig sex planeter i Vattumannens tecken denna nymåne. Senast detta hände var i februari 1962 då Flower Power vågen startade. Där skapades visioner för kärleksfulla lokalsamhällen där människor skulle leva naturligt och fritt, i harmoni och glädje.

Nu nästan 60 år senare börjar vi komma ikapp då portarna till Vattumannens Tid öppnats. Enligt den kosmiska planen kan det förverkligas.

Vi kan starta med att plantera våra ”tankefrön” i hjärtat och reflektera om ”hur vill jag leva mitt liv? Hur ser mitt ”paradis” ut?”

Vattumannens tecken står framförallt för frihet. En frihet att vara sig själv, sin egen unika personlighet och uttrycka den tillsammans med andra.Den här speciella nymånen strör ett guldregn av välsignelser över oss som välsignar våra önskningar och visioner. De frön jag sår nu kommer att växa som aldrig förr under de kommande åren. Energierna kring denna unika nymåne 11/2 står för Kreativitet, Livsglädje; Blomstrande Hjärtan”

Lånat info från Lisa Aurelius

Det har varit mycket tyst och stilla på mitt arbete på KiCenter. Coronapandemin har skapat oro och turbulens i samhällena/landet, världen. Smittoriskerna har medfört omfattande restriktioner. Jag har dragit mig tillbaka medvetet för att inte medverka till smittspridning och bokat om, avbokat och skjutit upp behandlingar/kursverksamhet/sammankomster sen början av november. Har dock använt mig av ZOOM möten digitalt.

”The wounded healer” tar ansvar för sin hälsa på alla sätt hen kan. Metoderna kan vara många. Alla vi som har skador/trauman som vi har fått kämpa med har också getts möjlighet att fördjupa oss i vår egen utveckling. Det har med all säkerhet inneburit smärta som tagit mycket uppmärksamhet i anspråk. För mig har det medfört att jag har tagit extra väl hand om mig själv i min isolering. Har pysslat om och läkt min fallskadade rygg (hade kunnat arbeta trots den), opererat/helat mitt skadade knä ( hade kunnat ta mig fram på kryckor och gjort energibehandlingar) och gett mig själv/tagit emot stärkande behandlingar. Nu längtar jag efter att den kraftiga Coronavågen ska bedarra och att vi alla kan pusta ut efter en lång tid i isolering.

Ikväll ska jag sätta upp några intentioner för min framtid. Är du med?

Nymåneceremoni kl 19.00 11/2 -2021

Ceremonier i Gaiakåtan (datum efter möjlighet)

Fortsättning på Färgkurs (datum efter möjlighet)

Reiki 1 kurs Nybörjare (datum efter möjlighet)

Reiki 2 kurs Distans/Vidareutbildning (datum efter möjlighet)

Färdigställande av Reiki 1 och Reiki 2 kurser. (datum efter möjlighet)

Healingretreat på Melderstein Råneå. Herrgården har stor plats och stort hjärta. Katarina och Göran är helt enastående värdar med stor generositet. Där har vi möjlighet till närhet med distans. Fantastisk och vacker inom/utomhusmiljö. Vi anpassar gruppstorleken efter omständigheterna. Bokat två datum med behörigt avstånd från idag. Vi har förhoppning om avtagande pandemi. Om maj är för tidigt kanske juni fungerar.

1:a: 13-16 maj-2021, 2:a: 3-6 juni-2021

Jag accepterar, förlikar mig med att livet ser ut som det gör idag. Varken jag eller du kan påverka att Corona styr och ställer. Vi kan respektera, anpassa oss och hindra smittspridning med medvetenhet. Det är ju vårt medmänskliga och samhälleliga ansvar att ta del av och följa flödet. Även om det skulle ta emot.

Corona är envist och har kommit närmare mig personligen. En nära mycket viktig person fick positivt Covidsvar igår. Jag känner mig så tacksam för Reiki och att det finns så många generösa människor runtomkring som villkorslöst deltar i distanshealing. Reiki fungerar som swish. Du behöver inte förstå det men det är ett oerhört stöd varje dag. Tack tack tack..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *