Trädmedicin

När jag inte kan gå till skogen kommer träden hem till mig…

Efter vår fullmåneceremoni i söndags tog jag ett stödkort från Native Spirit. Min fråga var: vad är det viktigaste ni vill att jag ska ta till mig? Att tänka på och agera efter?

Svaret blev: Ancient Forest

”Dina rötter går djupt. Otrolig, strålande healingkraft finns tillgänglig för dig och växer i dig. Tvivla inte på dina möjligheter. Du är så mycket mer än du nånsin kan föreställa dig. Där finns enorma, osedda men mycket verklig support runtomkring dig. Du är älskad och omhuldad. Du är grundad, stabil och stark medan din spirit sträcker sig mot himlarna.

I ursprungskulturer vördas ”Trädfolket” . Den kraftfulla livskraften från träd ger oss healing, styrka och grundande energier. Tacksamheten och vördnaden för de här välgörande är stor. Gammelskogarna är levande med naturandar och varje unikt träd harhar en individuell och specifik t uthållig spirit med kraft. Skogen kan överleva de mest påfrestande omständigheterna eftersom det ömsesidiga stödet finns där.

Din styrka är tyst och djup. Du finner den genom meditation, reflektion och kontemplation. Ibland kommer den under tider av tillväxt och förändring, ibland under andra tider av att överleva och genomgå smärtsamma perioder.”

Jag mår så bra av att vistas bland träd. De gör mig mjukvarm. Just nu så har jag haft en oönskad vila från skogen. Men trädandarna samarbetar med alla andra andar och vi är alla länkade i samma nätverk. Eftersom det är som det är fixade de så att trädmedicinen kom hem till mig via Kinotakara plåster som är gjorda av trädkraft.

Kinotakara innehåller oxinabsorberande gipsvätska/ kitosan , dextrin , turmalin och trävinäger som aktiva ingredienser. De beskrivs som renande plåster som kan förbättra hälsan på olika sätt.

Jag gillar att tänka: ”Mina fötter är mina rötter”

Så, nu använder jag Kinotakara plåster som ett komplement att rensa ut ansamlade slaggprodukter via fotsulorna nattetid. Plåstrena är geggigt kladdiga och missfärgade på morgon. Det händer det som ska hända medan jag medvetet kopplar upp mig till trädandarna. De är nöjda över att kunna stödja mig och jag är nöjd över att de finns. ”We are always together and sometimes we meet”

Där är jag! Var är du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *