Vi svarar på ”the Calling” när Moder Jord kallar

Om endast 10 dagar (4-6 juni) är vi där och möter kallelsen från Moder Jord. Retreaten på Meldersteins Herrgård är efterlängtad och välbehövlig. Hela området är heligt och en gynnsam plats för samvaro i kombination med personlig utveckling. Kraften förstärks när stödskogen ansluter sig.

Vi har idag 2 platser kvar för någon som vill kliva in i stödskogen.

Att vistas i stabila stödskogar är tryggt och säkert. Vi kan alla utveckla vår potential med stöd av/tillsammans med trädfolket och alla naturandar. Vår intention är att använda oss av naturen i den mån det är möjligt för att finna vägen in i våra allra heligaste inre rum där alla svar finns. Naturen med all växtlighet; alla uråldriga träd, mossor, stenar, blommor och luften, vattnet, jorden är energimedicin. Ceremonier och ritualer ute i det fria stärker vår förbindelse med det som ÄR. Vi kommer närmare vår egen sanning och stöttas till att stå upp för den.

I vår förberedelsefas tog Maria och jag varsitt Orakelkort för att ta reda på vad The Natives hade att tillföra angående retreaten.

Ancient Forest: ”Dina rötter går djupt. Otrolig, strålande healingkraft är tillgänglig för dig.Tvivla inte på dina möjligheter. Du är så mycket mer än du någonsin kan föreställa dig. Du är älskad och omsedd, grundad och stabil”

Hos ursprungsbefolkningar ärar man Trädfolket som existerar och ÄR i de gamla skogarna. Tysta och närvarande. Skogarna är levande med naturandar och varje träd sägs ha en egen ande som är specifik och kraftfull. Energin är medicin som när och helar.

Spirit of Earth: ”Riklig blomning i alla arealer av ditt liv. Du är stark och grundad. Den du ÄR är tillräckligt precis som du är. Var i kontakt med naturen. Spirit of nature ber dig ta hand om din hälsa. Detoxa och lär dig förstå dess behov samt hur den vill användas. Skapa ett hem åt din själ. Ha saker i ditt hem som du mår bra av att titta på. Var närvarande. Ära här och nu.”

Spirit of earth representerar ditt fysiska jag och din omgivning. Anden uppmanar dig att uppskatta nuet och att du ska lita på att allt du behöver kommer till dig. Den vill att du ska skapa heliga platser runt dig och att du ska känna stabiliteten från jorden under dina fötter. Precis som när gräset växer upp genom myllan så har du alltid en tillväxt inom dig. Vi är ett och samma. Du är grundad, riklig och rotad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *