Våra älskade retreater

Vi inviterade hösten i våra liv. Farfar eld gav oss stöd för frisläppande, regnet sköljde rent…

Jag känner mig så innerligt tacksam för att jag har/har givits förmånen att anordna retreater. Och att människor känner förtroende för livskraft/mig och bokar in sig. Det är en nådegåva, en ynnest att få vistas i stödskogar med andra stabila ”träd” att luta sig mot om det känns blåsigt i livet. Det är ljuvligt att gå in i och ut ur tystnad som känns naturlig.

Att delta i en retreat är vilande och samtidigt upplivande. Det är när vi medvetet saktar in och stannar i steget som vi har möjlighet att höra vår inre trumslagare harmonisera hjärtats slag. Vi använder oss av healingkraften som strömmar genom oss och naturen.

Här nedan kan du läsa deltagarnas röster vid avslutningsceremonin.

”Helgen har gett mig en inre vandring. Mycket tankar och med vägledning en ny tillförsikt”

”Omslutande respekt, flexibilitet, inkännande”

”Många olika energigivande aspekter. trygg ledning, lyhördhet”

”Cirkelns kraft.Du får alltid med dig något mer som du behöver”

”Jag kunde ha tagit mig ngn fler stund av egen reflektion”

”24-25-26/09/2021. ONENESS. You make sense to my path.”

”Värme, gemenskap, utveckling och inveckling”

”Fridens Liljor. Ljus och kärlek” Åsa

”För mig är dessa retreat LIVSNÖDVÄNDIGA. PUNKT. Sluta ALDRIG.Kärlek till er. Gärna längre meditationer. Längre pass med healingbehandlingar i grupp”

”Underbara Gudinnor. Tack för allt jag har fått dela med er. Stor tacksamhet. Inger”

Vi är i nuet men ser framemot nästa retreat i november då vi fördjupar oss i färgernas värld. Då kommer vi också att invigas i en helig bastukultur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *