AW – Avtackningsceremoni för älskad kollega

Eldceremonier förenar

Människor runt hela världen har alltid samlats i cirklar runt eldar. Cirkeln är evig och förenar oss alla. I en cirkel blir alla sedda, hörda, berörda och bekräftade. Elden fascinerar och värmer vårt yttre samtidigt som vårt inre fylls av de magiska färg/ljusskiftningarna. I eldens sken blir allt så mjukvarmt och nära. Här kan vi få vara vårt mest äkta jag.

Elden skapar också förutsättningar för rening och rensning av olika slag. Farfar eld stödjer i vår processer och vi kan medvetet lämna ifrån oss det vi inte längre önskar ha kvar. Vi använder penna och papper, skriver ner känslor vi kommer i kontakt med och offrar pappersbitarna med de nedskrivna orden till de väntande lågorna. Något sker inombords när vi med medvetenhet och total närvaro offrar/lämnar ifrån oss för att skapa tomhet/utrymme inombords. Inre ”Storstädning”ger sinnesro. Alla bär vi på inre gnag eller skav emellanåt det gäller bara att vara uppmärksam och agera. Att lämna ifrån sig det som inte längre känns bra att ”bära på” ökar möjligheterna för utveckling.

Häromdagen samlades en grupp kvinnor i Gaia för att tacka av en älskad medarbetare. Det blev en sorts AW med te, glögg, saffransmandelkaka och rawfood chokladbollar. Det var flera minusgrader utomhus och alla var förberedda/välklädda för en rökfylld ceremoni. Flera i gruppen hade aldrig deltagit i trumceremoni runt eld. Spännande…

Det blev en fin och avslappnad stund i eldens sken. Affirmationskorten och samtalen kring dem lockade till skratt och tårar. All heder till personalgruppen som med sån innerlighet uppmärksammade sin kollega på detta nära men för dem annorlunda sätt. Jag som fick förmånen att leda ceremonin kände mig så berörd av den innerliga och kärleksfulla avtackningen. Huvudpersonen hyllades med äkthet och omtanke. Det blev en minnesvärd eftermiddag i vänlighetens tecken. De guidade meditationerna ledde inåt och visade glimtar av våra inre universum och trummans vibrationer fick alla hjärtan att dansa. Livet är här och nu. Det är fantastiskt att känna livet genom pulsationen av blod som strömmar igenom ådrorna när hjärtrytmen påverkas positivt.

Så här kändes det för deltagarna:

Idag kändes det som att jag hittat en ny del av mig själv. En upplevelse!

Godhet Rening Insikter

Tack för att du fått mig att hitta tillbaka till min urkraft. Jag lovar att vårda den denna gång.

Så fint det var att du fanns här för oss alla! Vi ses igen /Sofie

Stunden gav insikt Avstressande. En vägledning jag måste fortsätta reflektera över

Harmonisk. Känslomässigt befriande

Rofyllt Lugn Energi

Såhär känns det för mig:

Jag känner mig oerhört TACKSAM

Tack Tack Tack till er alla gudabenådade kloka kvinnor !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *