2022 är ett INDIGO år enligt färgkoden

indigo för självkännedom och visioner. Indigo står för intuition. Indigo innefattar struktur, lojalitet och ledarskap. I Tarotlekar är det kort nr 6 i den stora arkanan – De Älskande; Genom att utveckla din empati, välja vänlighet (mot dig själv och andra) kommer du att fatta mycket bättre beslut som blir mer hållbara för mänskligheten.

Indigoblå färg kopplas ofta ihop med det 3.e ögat eller 6:e chakrat som är beläget i pannan.

Februari månad nr 2 kopplas ihop med navel/sakralchakrat i energisystemet. Energisätet är beläget nån cm nedanför naveln. Färgen orange förespråkar glädje, sinnlighet och livsnjutning.

Dagens datum 24:e blir en 6:a enligt numerologi och således indigoblå. För mig är det en påminnelse om att vara fokuserad idag. Att följa upp planer, visioner och se till att fullgöra dem. Den här är också dagen före jag blev initierad i reiki för 30 år sedan då jag hämtade ut min sista antibiotikakur.

Tänk, jag ”gifte” mig med reiki och det äktenskapet är hållbart. Jag kommer aldrig att separera från min allra innerligaste energikraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *