Leva livet…i Storforsen…

”Det ska vara gott att leva, annars kan det kvitta – fint att leva…”

Den sista helgen i maj sätter vi oss i bilen , Maria, Kerstin och jag och färdas mot vackra och mäktiga Storforsen i Vidsel. Där kommer vi att delta i ett evenemang som riktar sig till människor som önskar ta igen sig under gynnsamma förhållanden. Platsen med den storslagna forsen är noga utvald för ändamålet. Där samlas vi för att inspireras och bli inspirerade till forsens brus.

Ett axplock:

Fredag: Välkomstmingel, föreläsningar, trumresa, middag, eldceremoni, prova-på-rum, med erbjudanden m.m.

Lördag: Morgonmeditation, Yoga, Qigong, Bodyflex. Workshop bildterapi, föreläsningar, utflykt med lunch, Zumba, teaterföreställning,
2-rättersmiddag m.m

Söndag: Morgonmeditation, Yoga, Qigong, samtal, ett send-off-event med överraskningar

ALLA helgens upplevelser är valfria, du komponerar själv ihop din perfekta helg utifrån ett stort smörgåsbord av erbjudanden!

Många har redan tagit ut riktningen och bokat in sig till denna upplevelsefyllda helg. Antingen som gäst eller aktör. Vi är många terapeuter eller aktörer som delar med oss av allehanda hälsobefrämjande och glädjande aktiviteter. Alla som är närvarande får ta del av ett stort och välfyllt energi ”smörgåsbord”,

www.storforsen.se

Jag representerar livskraft och delar med mig av min livsvisdom genom föreläsningar, en guidad meditation och en färgstark Workshop.

Livskraft firar 30 år som livsinspiratör i år och det gör mig så innerligt gladtacksam. Jag namngav mitt företag efter Reiki som betyder livskraft eller livsenergi. Det fanns inget annat alternativ till namnet eftersom min fastaste övertygelse var så tydlig. Jag ÄR lika säker idag som jag var då att livskraften lever och bor i oss alla; det gäller bara att hitta igen den för att återskapa relationen. Livskraft är och har varit hållbart genom åren som gått. Jag har trampat mycket jord och mjukat upp vägar för en mer hållbar framtid. Jag har fallit och rest mig som ett barn som nyss lärt sig gå. Men jag är kvar; trygg och säker.

Min intention med föreläsningarna jag håller är att inspirera dig till att plocka fram och använda dig av ditt mod att agera. Genom att möta (inte skjuta bort), observera, acceptera och sedan släppa det som inte längre gynnar dig återtar du din kraft. Kraften ökar din passion som ger dig entusiasm. Vi behöver träna oss i att leva livet nu.

”Varför begränsa sig? ”

och

”Gå dit hjärtat leder dig”

Morgonmeditationen jag håller i är fylld av kärlek och förstärker modet att fortsätta utforska dina inre domäner. Där finns din kod eller nyckel som låser upp till dina hemliga skattkammare. Börja nu!

”Din Personliga Färgkod”.

Under Workshopen får du nycklar till dina färgrum. Med de här nycklarna kan du låsa upp dörrar för att hitta till nya aspekter av dig själv samt förgreningar till dina närmaste eller andra människor runtomkring. Vetskapen är intressant och kan användas på olika sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *