Stjärnorna glittrar och glimmar …

Sista dagen på årets julhelg. Annandag jul…

Här ligger jag i soffan och njuter av livet efter fina dagar med nära och kära. Tittar ut genom fönstren och både ser och hör vinden ruska om i alla ljusträd. Stjärnorna lyser och speglar sig i fönsterrutorna.

Avslutade sista arbetsveckan före jul med VintersolståndsCeremoni runt farfar eld i Gaiakåtan. Det kändes fint att möta mörkret och avsluta det som kändes färdigt för att ge plats för ljuset som återvände kl 22.48 torsdag 21/12.

Fortsätter min ledighet fram till torsdag 29/12 då vi är några personer som samlas för att ”bygga” hälsa med Reiki. Reiki är livskraft och vitaliserar på cellnivå. Energiuppgraderingen är livslång och gör stor skillnad för livskvaliteten. Det känns så fantastiskt och välgörande att avsluta det här året med att invitera reiki som storstädar i det inre för att ge utrymme för livsenergin att strömma.

Många av oss hamnar i stress när julen och det nya året närmar sig. Det ska handlas och stökas, städas och ordnas. Vi vill ha det trivsamt i våra hus eller lägenheter men glömmer ofta bort att vår kropp också är ett boende. Ett boende för själen.

Visst underlättar det att ha det fint runtomkring sig men om själen känner sig vilsen och inte trivs i ett åtstramat ”hus” där knappt andan får plats att strömma fritt kanske det inte räcker att ha det städat runt sig.

Var och en av oss behöver stanna upp och känna efter vart vi sätter ner foten för nästa steg som tar oss framåt. Vissa gör det som en vana, andra behöver påminnas.

Hur gör du?

Är det något som du skulle vilja göra för att må bra eller bättre?

Jag har mediterat till och från stora delar av mitt vuxna liv. Ibland har jag gjort något annat som fyllt mitt inre med avslappning eller glädje. Promenerat, fotograferat, simmat, tränat, gjort energiknackningar eller bakat. För drygt ett år sedan bestämde jag mig för att meditera minst en gång om dagen. Jag följer oftast vägledda meditationer. Och tro det eller ej, det har funkat och gör det än.

Sinnet är lurigt och försöker hitta på ursäkter många gånger men jag har bestämt att gå över de hindren och hittar lättare och lättare tillbaka på mitt spår. Jag har tagit kommandot och känner att det gjort stor skillnad för mig.

Jag är också så tacksam för att jag blev vägledd till att lära mig reiki och bli initierad i den här trygga och magiska healingtraditionen som är så säker. Reiki är den inre säkerheten i mig och den visar mig vem jag är. Efter drygt 30 år i reikis tjänst känner jag fortfarande hur den utvecklar och får mig att växa.

Är så innerligt glad att avsluta detta omskakande år med reikienergi och låta den vägleda mig och oss in i nästa år 2023.

När vi lägger ihop siffrorna 2023 så blir det enligt numerologi 7:ans år.

Siffran 7 representerar ANDLIGHET, INSPIRATION och NÅD enligt din Personliga Färgkod. Färgen är VIOLETT som också står för kronchakra (högst uppe på hjässan)i vårt Chakrasystem. I den stora Arkanan i Tarot står 7.an för Galavagnen vilket innebär att det kan gå fort fram i livet. Men, det är du som styr; så håll i tömmarna och bestäm dig för vart du ska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *