Näring för knopp och kropp

Letar du efter en hälsosam och uppiggande kickstart på dagen som höjer din energi?

Vi erbjuder 2 tillfällen där du är välkommen att delta.
Torsdag 23/3 kl 14.00 – ca 15.45
Onsdag 29/3 kl 18.00 – ca 19.45

Näringsterapeut Anne-Lie Johansson (www.aevum.se, 070-3571403) är inviterad till oss för att berätta om FitLineprodukterna som jag har använt mig av i 15 år. Jag hade sökt och provat många olika slags tillskott men hittade inte rätt förrän jag provade dessa enkla näringsuppfyllande produkter.

Morgon:
1. Blanda i en påse PowerCoctail (De bästa extrakten från högkvalitativa bär, frukter, grönsaker, örter och kryddor, för att ge dig en mix av polyfenoler och vitaminer) i ett stort glas vatten. Rör om och drick. Jag fyller på med Activize(NTC stödjer ett optimalt näringsupptag
Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning
Med vitamin B2 (riboflavin) och niacin – bidrar till att minska trötthet och utmattning
Smak av svartvinbär) och Generation 50+ (en speciell sammansättning av omega-3-fettsyror, lutein, isoflavon, koenzym Q10 och ginseng. Generation 50+ ett perfekt tillskott för att upprätthålla hjärnans funktion¹, hjärtfunktion² och syn3. i min morgondrink.

Kväll:
2: Blanda i en påse Restorate (Mineraler för återhämtning. NTC stödjer ett optimalt näringsupptag
Rik på zink – bidrar till normal syra-basbalans, normal kolhydratomsättning samt normal omsättning av fettsyror
Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion
Smak av citrus)

Produkterna går in på cellnivå och aktiverar mitokondrierna, kraftverken, i cellerna.

Vi bjuder på fika + smått & gott, du får testsmaka produkterna och må väl med oss. Det är absolut inget köptvång. Är du intresserad av att prova så är det OK, vill du tacka Nej så är det ok. Kom med ett öppet sinne och var nyfiken.

Du har fritt inträde och du är välkommen att ta med gäster som har fritt inträde.

Anmälan till Livskraft i Luleå AB/ Monika Palo
070 – 636 43 84
eller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *