Hawaiimassage – Lomi Lomi

En helande massage från den Polynesiska övärlden som skapats ur havets rytm. Kahunas på Hawaii övertar eller ärver Lomi Lomi-gåvan av sin mästare. I sin Kahunaträning använder de sig ofta av sand på en strand nära havet som de sitter och ”kramar” med händerna för att få tillgång till moder jords styrka och helande kraft. Lomi betyder squeeze eller krama.

​Du ligger på mage vid massagens början och behandlarens strykningar på kroppen avlöser varandra. Strykningarna är långa och omslutande, från fot till hand. Rörelserna antar havets rytm och oljan gör huden följsamt smidig. Massagen är utan början och utan slut, den sköljer över dig som havets vågor. Den är omväxlande fast och mjuk. Beröringen utgår från hjärtat på behandlaren och händerna som utför massagen är hjärtats vingar. Strykningarna följer meridianerna.

​ Bra vid:
Blockeringar, spänningar och stresstillstånd. Den gör dig mjukt avspänd och fyller dig med energi. Livskraften i massagen harmoniserar kroppen så den finner ro. Massagen är en upplevelse och stärker kroppens självläkande förmåga. ”Massagernas Rolls Royce”