Regndroppsteknik – massage med eteriska oljor

RDT utvecklades under 80 talet av Gary Young. Tekniken baserades på hans forskning om eteriska oljor samt informationen från en indianhövding hos Lakota, USA. Fjäderfingerstrykningarna i massagen associeras med Lakotatraditionen.

Behandlingen startar med balansering vid fötterna samt VitaFlex teknik på fötternas reflexzoner. De eteriska oljorna droppas utmed ryggraden och masseras in. Fjäderstrykningar görs utmed ryggraden.

De eteriska oljorna fungerar på de känslomässiga nivåerna i kroppen. Varje olja har sin egen frekvens. Oljorna går in i kroppen på några minuter. Effekten är långvarig men ju surare en kropp är desto kortare tid behåller den resultatet. Rekommendation för RDT behandlingar är en gång i veckan under en period för att stärka immunförsvaret.

Bra vid:
RDT är kraftfullt och de utvalda eteriska oljorna bekämpar virus, bakterier och inflammationer. Genom att integrera VitaFlex teknik tillsammans med massage justeras kroppen både strukturellt och energimässigt. Avslappnande. Kraftfullt stresslindrande.