Jo! Du kan, du vill, du törs

När du väl bestämt dig att bli din egen mästare så finns det olika metoder att stötta sig mot. Intentionen med den här föreläsningen är att entusiasmera och inspirera till medveten närvaro. Föreläsningen är en hyllning till livet. Den är en påminnelse om att våga leva livet fullt ut med alla sinnen. Axla ditt mod genom att välja nya vägar och lyssna till din längtan.

Ta kontakt med ditt inre genom att vända blicken inåt. Det är då din inre vägvisare kan göra sig hörd. Reflektera och agera. Ta ut din riktning. När du sätter klacken i backen och står upp för dig själv kan det innebära att du blir obekväm. Välj humor och runga av ett förlösande skratt.
Om inte du vågar, vem ska göra det åt dig? Ibland kan det kännas ovant att ta oväntade steg och gå mot strömmen. Men genom att följa magkänslan blir du en vinnare. Livet är här och nu – morgondagen vet vi ingenting om.

Livet är inte hur vi har det – det är hur vi tar det!
Personlig utveckling kan ske på många varierande sätt. Du kanske bär på en dröm eller längtan som döljer sig djupt i ditt inre. Energiarbete ger snabba resultat när du är redo. Uppgradera dig.

”To change the world is not your buisness. To change your self is not your duty. To awaken to your true nature is your opportunity”
Moji