Energi är medicin

Stopp! Stanna upp och reflektera över hur du mår – egentligen…

Hur känns det i din kropp? Känner du dig tom, trött eller är du full av energi och pigg?Ingen annan än du vet hur du känner dig, alla andra kan bara ana eller tro att du mår bra. Och, vi är experter på att luras; både oss själv och andra.

Intentionen med föreläsningen är att öka medvetenheten om naturliga vägar till hälsa. Du får prova på och knacka för att sätta igång energiströmningen omedelbart. Varför vänta, vi vet ju ändå inget om morgondagen. Du använder dina fingrar och händer på utvalda och nåbara punkter. Sen kan du föra vidare genom att lära din familj och andra som behöver få en kick. Vi hjälps åt att bidra till världsfreden när vi får frid i oss själv.

Om en bil krånglar så är vi snabba på att agera för det kan bli väldigt kostsamt om något går sönder. Vi fixar det och kan vi inte det själv så kontaktar vi en bilverkstad. Människokroppen behöver också stöd om något krånglar. Om vi utgår från att våra kroppar är självläkande så behöver vi ta reda på vad som är i olag och agera därefter. Självläkning sker snabbare om kroppen får stöd. Den största boven som stör och skapar blockeringar, obalanser är STRESS. Det får oss att bli frustrerade, ilskna, nedstämda, tröga, passiva och sömnen kan försämras.

Jag vet vad jag pratar om för jag har varit där. Och det gör ont, överallt! Jag har fortfarande smärta men jag ger inte upp. Jag har sökt och jag har funnit många bra metoder att reducera flykt och kamp/stresshormoner och fylla på med Oxytocin; lugn- och rohormon.

Det finns många enkla metoder för att aktivera kroppen energisystem. Du kan lära dig att använda energi som medicin ex. med knackningar på akupunkturpunkter. I hela din kropp löper energikanaler som kallas för meridianer. Genom att öka medvetenheten om hur enkelt de kan påverkas blir du mer vital och energirik. På några minuter av din dyrbara tid kan du förstärka och vitalisera din kropp på cellnivå. Du kommunicerar med och stödjer hormon – nervsystem vilket medför avslappning. Detta kallas för hjälp till självhjälp.

Energimedicin hjälper dig att återvända till och vistas i din mittpunkt – Hjärtat.

Jag tror inte att jag skulle  leva i dag om jag hade gett upp!

When You release stress, You come home to Yourself. Donna Eden