Inspirationsfilmer

FÄRGER

Följ med in i färgernas magiska värld. I varje film ingår en kort övning för din hälsa.

Allt ljus innehåller färg – alla färger innehåller ljus
RÖD färg – långa våglängder, Infrarött/IR ljus används medicinskt
ORANGE, för glädje, livsnjutning och kreativitet
GUL som solen, månen och stjärnorna. Gult representerar styrka, klarhet och optimism.
GRÖN för balans, harmoni och kärlek. Här använder vi också ljusrosa färg som representerar villkorslös kärlek.
BLÅ – TURKOS för kommunikation.
INDIGO blå färg för intuition och fokusering.
VIOLETT för inspiration och nåd (grace). Violett/lila har korta snabba frekvenser.
Färger är och ger vitalitet. Färgerna är frekvenser med olika våglängder. naturen erbjuder oss gratis färgterapi och lättar upp våra sinnen. Färgerna frågar inte vem vi är eller vad vi heter de bara går in i oss med sina vibrationer och kickar igång cellernas kraftverk; mitokondrierna. Varje kulör har sin egen kod. I den här sista videon för året 2020 vill jag tacka livet och alla er som tillför mig en färgsprakande tillvaro.
Utan er vore det ganska futtigt. Så; tack tack tack från hjärtat.
2021 – ett år för kommunikation. Året är öppet och fyllt av möjligheter. Ingen av oss vet vad som möter oss och vad morgondagen rymmer. Var bara medveten om att du har möjligheten att svara an på din egen utveckling. För att komma djupare in i dig är det bra att öka medvetenheten om vikten av kommunikation. Använd alla dina sinnen; lukta, smaka, se, lyssna, bli varse om, känn, förnim, magkänsla (intuition). Var extra observant när du tar dig fram; med dig själv och andra. Du är VD i ditt liv och har mästaregenskaper som är dags att lyfta fram i dagen. Du måste bara lokalisera dem först. Låt din inre visdom komma fram i ljuset.
Ljus har påverkande våglängder och mäts i enheten LUX. Ljus kommunicerar med varje cell i kroppen. Ljus och färg förbättrar sömnkvalitet, höjer sinnesstämning samt harmoniserar hormon och nervsystem. Stresshormonerna minskar och Må Bra hormonerna ökar. Följ med på den här lilla filmvisningen så får du veta lite mer…
I den här filmsnutten får du en glimt av hur det går till att ta en behandling med Monokromatiska färger. Varje färg är ren i sig och du får bekanta dig med alla regnbågens färger som visas på insidan av ögonmasken. Bortom den röda kulören avslutas sessionen med IR Infrarött som är mörkt för det mänskliga ögat. Bortom den violetta kulören ligger UV UltraViolett som vi inte heller kan se. Det monokromatiska ljuset/färgerna finns i vår omgivning. Påfågelns grön/turkosa färg på fjädrarna, skimret på trollsländans vingar samt alla regnbågar är rena i sina färger.