Hawaiimassage

Lomi Lomi den kärleksfulla beröringen mellan hand och hjärta.
Massagen är ett förhållningssätt till dig själv, din nästa och livet. Lomi Lomi är ett sätt att vara här och nu. Händerna är hjärtats vingar! Under en Hawaiimassage ser vi kroppen/personen som ett heligt tempel. Vi behandlar personen med respekt och värdighet.

Lomi Lomi är en uråldrig, omslutande massage med långa strykningar som följer energibanorna i kroppen och påverkar dig på djupet. Den kommer från Polynesiska övärlden, är skapad av havets rytm och anses helande. Den lärs ut av en Kahuna eller mästare. Massagen sköljer över dig som vågor som inte har någon början eller slut. Den löser upp spänningar och blockeringar samt gör dig mjukt avspänd. Din hud blir len och mjuk av välgörande olja. Terapeuten utför arbetet med centrering i hjärtat.

Grundutbildning 3 dagar

Utbildningen är till för alla som är intresserade av att lära sig eller fördjupa sig i massage. Lomi Lomi har skapats av urbefolkningar i en övärld långt ut i havet. Den här massagen kallas också för Hearth Works Method och skaparen till den är Sherman Dudoit från Maui. Idog hängivenhet, träning och övning bestämmer hur du utövar din Lomi Lomi. Massagen är intuitiv och du formar din unika massagemetod.

Vidareutbildning 1 – 2 dagar

Ytterligare genomgång och påbyggnad av Lomi Lomi teknik. Fördjupning i Hunatraditionen. Bra för alla som vill förkovra sig mer/träna för att bli ett med den här unika massagemetoden som också benämns som massagernas Rolls Royce.
Pris: 1 333 kr/dag i Luleå

Vidareutbildning i urtraditionell massage

Bra komplement till Balinesisk massage eller Hawaiimassage
I massagen ingår stretching, tryck (shiatzu), skakningar för att få kroppen i ett avspänt tillstånd. Det ökar vitaliteten, rörligheten samt energin. Terapeuten arbetar medvetet med Qi och balanserar chakran. Sessionen kan utföras på madrass eller bänk och klienten kan vara påklädd under behandlingen.
Massagen är holistisk och sägs vara andligt helande trots sin kännbara fasthet samt fysiska karaktär.
Utbildning 2 dagar.
Pris: 1 333 kr/dag i Luleå

”Secret of happiness is conscioussness of God´s presence” Paramahansa Yogananda