Reikihealing

Reiki betyder Livskraft eller Universell livsenergi. Jag utbildar enligt den traditionella vägen som innebär två aktiva steg; Reiki 1 och 2. Efter lång träning kan du uppgraderas med mästargrad och kan då själv börja utbilda. Reiki är enkelt och effektivt som egenvård och är godkänt som friskvård på företag.

REIKI 1 Nybörjare

Två dagars grundutbildning. Under utbildningen blir du invigd i Reikitraditionen genom initieringar. Livsenergin aktiveras och effekten är livslång. Alla kan använda sig av den intelligenta energin. Reiki är en gammal tradition och du kan behandla dig själv. Precis som i medicinsk Qigong tränas du i att göra övningar varje dag vilket stärker din hälsa på alla plan; kroppsligt, psykiskt, mentalt och andligt. Du lär dig egenbehandling samt att behandla andra under kursen. Reiki är enkelt och energin gör skillnad för dig och andra. Du är och förblir en kanal – ett instrument med ökad kraft som förmedlas genom dina händer. Du kan gå utbildningen privat eller i grupp. Privat: vi bokar in några (beroende hur långa pass vi kommer överens om) träffar där du blir initierad samt får behandling. Du är i fokus och går igenom personlig utveckling. I utbildningen ingår mental träning samt meditation, arbetsmaterial samt ett internationellt diplom. Pris: 2222 kr vid utbildning i grupp.

2875 kr vid enskild utbildning i Reiki/Inkluderar 3 träffar x 90-120 minuter. Det här är en utvecklande form/väg för dig som behöver tiden och utrymmet för dig själv. Här ingår initieringar och vald behandling efter ditt dagsläge. Du får även ett internationellt diplom.

REIKI 2 Vidareutbildning. Distanshealing

En tvådagars utbildning där du lär dig att arbeta med energi på distans. Metoden lär dig fokusera för att kunna påverka livet till det bättre. En utbildning för dig som vill ta ansvar för din egen utveckling och tränas i att använda din mentala kraft för att rikta energi samt skapa målbilder. Själv använder jag mig av tekniken till allt och det är fantastiskt att uppleva hur avståndet suddas ut när Reiki energin bygger osynliga broar. Under utbildningen får du ytterligare initieringar och tillgång till en del av symbolerna Reiki bygger på. Vi tränar in symbolerna och gör skickningar till händelser eller personer. Vi går igenom chakra systemet relaterat till Reiki symbolerna. Vi tränar andningsteknik genom meditation och alla får samt ger behandling. I utbildningen ingår: Internationellt diplom samt utbildningsmaterial. Pris: 3 000 kr

Om Reiki

Reiki kom till Sverige 1984 via Wanja Twan, Kanada. Jag kom i kontakt med traditionell Reiki 1992 genom Irma Gustavsson som är min master. Jag har fört vidare traditionen som master sedan 1994. För mig blev Reiki ett avgörande livssteg som fortsätter att utveckla livet och fyller mig med oerhörd tacksamhet. Reiki är min grundplattform. Jag är i harmoni med det okomplicerat strukturella i Reiki – healing ska vara enkelt! Reiki är tillgängligt för alla som vill sig själv och andra väl. Reiki är som ett stabilt kraftfullt träd i en stödskog! Reiki är en naturlig ”medicin” som du alltid bär med dig och kan förmedla via dina händer. Att vara fri är inte blott att slänga sina bojor, utan att leva på ett sätt som respekterar och förstärker andras frihet. Nelson Mandela