Färgers påverkan på ditt mentala tillstånd

Min intention med färgföreläsningen är att inspirera till ett nytt sätt att reflektera och agera. När du vidgar dina sinnen och öppnar nya dörrar kan det ske mirakel. Färgernas värld är magisk. Varje färg har en egen våglängd som aktiverar cellernas kraftverk/mitokondrierna vilket ger en dominoeffekt i kroppen.

Naturen är den största källan där du får färgterapi genom att vistas utomhus. Färger i ditt hem, kläder, interiörer, mat och på arbetsplatser påverkar dig mer än du tror. Genom att öka medvetenheten om kulörerna kan du medverka till att skapa en mer harmonisk miljö för välmående.
Allt ljus innehåller färg och vågrörelserna påverkar såväl nerv – som hormonsystem. Färg är frekvenser – energi – våglängder. Färg är också information som kan användas för självkännedom.

Du har en personlig färgkod som du kan räkna ut via dina födelsesiffror. Koden ger användbar information om dig själv. Genom att använda numerologi kombinerat med eneagram kommer vi att räkna ut vad du har för färger. Färgerna berättar om egenskaper, karaktärer och annat du kan dra nytta av. Informationen kan användas i många sammanhang; familjen, vänner och i arbetslag.

Min Personliga Färgkod är 7 – Violett – Inspiration

”Färg är för själen vad mat är för kroppen”