KVINNOR, Kvinnor, kvinnor…

Hjärtinnerliga välgångsönskningar till alla kvinnor – Gudinnor

Kvinnodagen den 8:e mars är en magenta dag. Magenta företräder JOY – barnets sanna äkta glädje och Frisläppande. Må du släppa loss ditt sanna äkta jag och skina som den sol du är. Må du ta plats och svinga dina armar mot himlen medan du ger upp ett glädjeskrik. Du är kvinna och du lever. Här och nu. Du är magnifik och strålande. Locka fram din inre Gudinna som väntat länge på att få kliva fram ur garderoben. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal – släpp henne loss det är snart vår.

Gudinnan i dig

Stanna upp och andas

Sätt dig eller lägg dig ner och blunda, ta några djupa andetag. Låt din kropp bli mer och mer avslappnad för varje andetag. Känn hur du blir tyngre och tyngre och hur musklerna börjar släppa spänningar och begränsningar.

Använd fantasin och föreställ dig en inre bild av din inre gudinna. Vad vill du ha för egenskaper som gudinna? Vad vill du vara för gudinna? Fantasin är obegränsad så ha roligt och låt din inre vägvisare visa vägen.

Gudinna i

skratt?

kärlek?

lust?

glädje?

generositet?

dans?

överflöd?

Tacka dig själv för den här stunden och använd det/informationen som kom till dig. Agera och locka andra kvinnor till att fira med dig. Fira, hedra eller ära din mamma , dina förfäder i kvinnliga led – Tacka dem och sänd kärlek och uppskattning till dem. De är med dig oavsett om de redan gått över till andliga sfärer eller existerar i ditt liv. Nära eller på distans. Du är buren och född av en kvinna och tack vare henne så finns du här. Hur fint är inte det?

Förhoppningsvis så har din gudinna visat sig och du kan nu invitera henne att njuta av kvinnodagen med dig. Klä dig så du matchar din gudinna, gör saker som lockar, ät det som passar din gudinna. Tänk hur den här dagen blir en av de bästa och låt den visa vägen mot en lustfylld framtid. Varför begränsa sig?

Personligen så är jag en kvinna med Magenta (mörkmörkrosa) i mitt födelsedatum och i min månad. En 0808. Dagen visar på gåvan som jag har kommit till jorden med och månaden på vad jag kan använda som verktyg för att lyckas. Magenta betyder mycket för mig och jag använder frekvenserna medvetet i mitt dagliga liv. 88888 är dessutom ett harmoniserande verktyg i energimedicin. Hur bra kan man ha det? Obegränsat !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *