Hämta hem din kraft

Idag är jag i en intensiv kommunikation med min kraftkälla. Jag hämtar hem mig till min mittpunkt. Det finns, har funnits händelser som försökt rubba mig i mitt varande. Men jag har bestämt mig; jag är både ordförande och VD i mitt eget liv. Där är jag orubblig. Även om det rör om så har jag en medvetenhet om hur jag kan svara an för mitt bästa. I åratal har jag gjort ett ordentligt förarbete med att skaffa fungerande verktyg och nu använder jag dem med precision. Meditation, kroppstestning, energimedicin och naturligtvis REIKI; alltid.

Åka bort för att komma hem

Jag och min kropp är ett team. Vi samarbetar och samverkar oftast. Men det händer att jag försöker negligera kroppens viskningar och tar på mig ”skyddskåporna” för att slippa höra. För att jag är less, trött på återkommande krämpor som dyker upp fastän jag inte bett om det. Jag försöker vara snäll och uthållig med min fina kompis. Ha tålamod.

Jag gjorde ett medvetet val före årsskiftet. Bokade en hälsoresa till värmen. Jag och min vän kroppen fungerar bäst där det är varmt. Allt mjuknar och jag får sinnesro. Jag åkte bort för att hitta hem. Resan, vistelsen var magisk och jag kände mig så varmglad. Att dessutom resa tillsammans med en människa som är ett av de trygga träden i stödskogen. Maria. En viktig person i vars sällskap jag alltid är 100 % mig själv och kreativiteten når höga höjder.

Det var en underbar resa och jag hade kunnat stanna en längre tid.

Att vara lyhörd

Jag har haft en envis torrhosta som har följt mig sen årsskiftet. Den kändes snäll med alla promenader, utevistelse och alla behandlingar vi tog emot. Vi snorklade några gånger och det är så underbart. Men inte för mina öron med trånga hörselgånger. Jag fick problem med öronen efter sista snorklingen nån dag innan hemresa. Tog öronljusbehandling på en salong (det var de inte bra på, fick hålla ljuset/konen själv för att den skulle pricka hörselgången) och fick ont i halsen vid öroningång. Både öron och hosta var besvärligt på hemresa.

Väl hemkommen bokade jag av alla åtagande pga hosta. Använde homeopatisk medicin från Barbro N. och inhalerade eteriska oljor. Healing.

Igår var jag färdig med den här konstiga känslan jag hade i kroppen. Min kropp viskade att jag behövde mer hjälp men jag hittade inte koden. Det var nåt med magen. Besökte Dr Bramberg (min bäste spårare) som konstaterade tarmbekymmer som påverkade lever och matspjälkning. Fick laserbehandling för vänster lungspets och korrigering av käkleder på vä. sida.

(Jag hade diarre en natt i Thailand. Tog koltabletter och probiotika.)

Att vara lyhörd är inte det enklaste när vi tror oss kunna och veta det mesta av det mesta. Lyhördhet tränar mig till att alltid vara ödmjuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *