Jag tar ut min riktning

Varje stund jag känner att jag är i min mittpunkt så vet Hjärtat var jag är. Just då vet jag vem jag är och vart jag är på väg. Färg och naturupplevelser är och har varit mina supporters.

Hjärtat är min bästa vän och vägvisare

Näsan pekar ut riktningen och jag följer vägledningen. Hjärtats slag är motorn och jag är trygg. Det tar tid att tona in och lyssna men när jag gör det så känns det så enkelt.

I mitt hjärta vet jag vad som är bra för mig. Ibland negligerar jag det jag vet att jag behöver och tar en annan väg än den som gör mig i harmoni. Orsaken kan vara bekvämlighet, trötthet eller stress. Irrvägen kan göra min resa krångligare och jag pushas sakta men säkert tillbaka till ursprungsplanen. Oavsett hur det ser ut i livet så har jag en tillit till att det finns en ursprungsplan även om jag inte är i kontakt med den varje stund. Ett mantra som följer mig är ”All is well” – All är väl. Nej; jag vet att allt inte känns väl i varje stund. Det kan kännas för d……t ibland men det kommer också att passera. ”This to will pass”

Jag använder färger som stöd och vägvisare i livet. Färgerna är lika viktiga som näring/ mat/vatten är för vår fysiska kropp. Varje kulör har sina egna frekvenser och våglängder och jag känner i hela mitt väsen hur de påverkar mig på ett fantastiskt sätt. Färger är villkorslösa och våglängderna gör sitt unika arbete på cellnivå. Frekvenserna når kraftverket (mitokondrierna) i cellkärnan och aktiverar hela kroppen. Mina själsfärger är mjuka och barnlika. Ljusrosa och ljusblått. Som en baby.

Jag har följt färgernas språk sen jag var ung och sydde mina egna kläder. Färger som följt mig sen jag var liten är turkost, korall, rosa, gult, vårgrönt och några fler. De har känts som balsam för själen och gjort mig glad. Om jag känner mig låg i mitt sinnelag och vill lyfta mig av olika anledningar låter jag känslan välja ut en färg som lyfter. Då blir det så mycket enklare att ta ut riktningen och följa den tills nästa vägskäl. För vägdelningarna kommer; det kan du vara säker på.

Förkovra dig i färgernas magiska språk

Just nu när jag tittar ur genom fönstret ser jag mest vitt. Så mycket snö i april. Vitt innehåller alla färger och snö kan verkligen gnistra och sprida regnbågsliknande kristallljus. Naturen är en stor färgterapeut. Titta på nyanserna i skyn, soluppgångar, solnedgångar och du får tillgång till ett hel färgpalett. Möt soluppgången och ladda dig med aktiverande energi från de tonerna – följ solnedgången och de färgtonerna ger dig avslappning inför natten.

Jag håller med glädje i färgföreläsningar bla; ”Din Personliga Färgkod”

Färger – Kulörer är en glädjekälla och gör skillnad i din vardag. Det funkar perfekt att specialdesigna en föreläsning för just dig/er som lyfter sinnelaget och peppar till att medvetet skapa en mer färgstark framtid. Det förstärker dig och ger motivation att fortsätta trampa upp en mjukare väg för dig och de efterkommande generationerna. För visst vill du som jag vara delaktig till att skapa en mer hållbar framtid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *