Out of track 22/1-5/1

Nå då, nu är det dags igen. Flyger iväg på morgon den 22/1 och landar på Luleå flygplats på kvällen den 5/2.

Jag kliver av vardagsspåret och beger mig sta för att göra nya avtryck. Den här resan till Indien är en ny sorts upplevelse som med all säkerhet blir intressant. Att bara vara och ta emot.

Jag är född vandrare och njuter av alla intryck jag får till mig under mina färder. ”The gypsy” i mig är som en vild fågel som längtar efter att ha luft under vingarna medan vindarna bär över hav och land. Många loopingar blir det.

Det är också skönt att landa hemma bland nära och kära efter ytterligare ett  äventyr. Hemma är en oas att pusta ut i och låta sig näras av kärleken.

Det riktiga hemma är i mitt hjärta – min mittpunkt. I mitt fysiska hemma finns min lilla kärleksmagnet som blir 1 1/2 år när jag är borta. Jag längtar redan efter henne med det stora hjärtat och ljusa sinnet. Men jag vet att hon vet att jag vet att hon vet… ”We are always together and sometimes we meet”

På Ki Center finns Kraftgläntan Helen Grönberg 070-570 28 88 (massage) och Angelas Kinesiologi & Kroppsterapi  Angela Heginuz  070-382 66 97 från den 1/2 (Käkledsterapi och kinesiologi) som ni kan nå under min frånvaro.

Vid kris eller akuthealingbehov når du mig via Messenger och SMS. Inga inlästa meddelanden.

Ur mitt stora hjärta önskar jag dig/er det allra högsta bästa när jag är borta. Och hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *