Föreläsning Din Personliga Färgkod

I dag har jag haft ynnesten att föreläsa om färger på Sunderby Folkhögskola. Jag var tidig, lunchtid, så jag gick ut i regnet och njöt av färgprakten utanför. Det är ett billigt och enkelt sätt att få till sig färgterapi. Hösten är helt makalös med alla kulörer som förtrollar även om himlen inte alltid är blå.

Jag blev väl mottagen och det kändes fint att vara i aulan och duka fram mina medhavda sidentyger i regnbågens färger. Det är så inspirerande att dela med sig av något så fascinerande som färgfrekvenser eller våglängder. Färgerna påverkar oss mycket, mycket mer än vi tror. Vi kan klä oss i färg, möblera med färg och äta färg.

Föreläsningen varade i drygt två timmar och jag hade kunnat fortsätta ytterligare någon stund. Men gruppen skulle splittras för att åka hem till sina respektive orter.

Jag kände mig så innerligt glad och tacksam för att ha fått möta alla dessa inspirerande åhörare. De gav mig så mycket positiv feedback. Några var tvungna att åka (buss, tåg) efter halva tiden så de ska jag skicka färgkoderna till. För att räkna ut den personliga färgkoden räknar man ihop födelsesiffrorna, använder sig av färgernas språk, enneagram (grekiskt) och numerologi (grekiskt). Färgkoden är en intressant vinkling på vem man är (sett ur ett annat perspektiv) och vad färger tillför. Färg är information. Kommunikation.

Här följer några reflektioner som kom efteråt::

Energi

Monika – jätteintressant föreläsning/Elisabeth från Tornedalen

Känsla; glad, glädje

Bättre förståelse för mig själv

Så lärorikt.Blev ”peppad”, Fortsätt sprida detta. Du behövs

Blev upprymd, glädje

Intressant. Man blir glad.

Glad

Intressant

Positivitet/Birgit

Spännande. En hel dag nästa gång/Eva

Tack. Jag njöt hela tiden. Vi har setts för 25 år sedan. Reikikurser i Arvidsjaur.

Roligt/Siv

Road/Ann-Helen

Intressant/AW

Mycket intressant. Kram

Inspirerande

Inspirerande. Rolig och livfull föreläsning

Fascinerad. Ny upptäckt i livet

Jag blev så glad att få ta del av din föreläsning. Tusen tack!

2 svar på ”Föreläsning Din Personliga Färgkod”

 1. Tack Monika, jag var en av dem som hade äran att vara med din föreläsning på Sunderby Folkhögskolan sön. den 29 sept.
  Jag blev så intresserad av Din Personliga Färgkod, att om du har möjlighet att bekräfta att jag har räknat rätt vore jag så tacksam,
  Jag själv har räknat nr 9. 1948=1+9=10+4=14+8=22=2+2=4
  månad 07, dag 07. Alltså 4+7+7= 18=1+8=9

  1. Tack snälla. Så roligt <3
   Du har räknat ut det helt korrekt. Du är en 9:a i Din personliga Färgkod. GULD/Fulländning, fullkomlighet
   År: 4 Grön/Motgångar Motstånd (det här kan du ha fått tampas med under livets gång. Att finna frid, harmoni, ro. Svårt att älska dig själv kanske?
   Månad: 7 Violett /Din verktygslåda. Det färgen representerar kan du plocka ur för att försonas med dina motgångar. Andlighet, inspiration bl.a.
   Dag: 7 Violett/Din födslogåva. Du hittar i färgens budskap delar av det du naturligt har med dig.
   Dubbel 7:a ger ökade förutsättningar att lyckas.

   Lycka till 🙂
   Hör av dig om du funderar mer. Med värme Monika

   Var du en av dem som åkte tidigare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *